Säsongens första tävling - JMI på Sotenäs

Hej på er allihopa!

Det var nu ett tag sen jag skrev sist och det beror till största del på att jag inte har haft tid eftersom det är mycket träning samtidigt som jag försöker komma ifatt helt med skolarbetet efter Spanien. Nu sitter jag i alla fall i bilen på väg ner till Sotenäs. Min mormor och morfar skjussade mig ner till Kil i morse och nu åker jag med Emma och hennes föräldrar den sista biten.

Idag ska vi spela in banan och ladda till MAX. Jag tycker det ska bli otroligt skoj att spela imorgon. Har inte spelat banan tidigare men jag har hört att det ska vara en rolig banan. En bra sak är att vi verkar ha vädret med oss då det ska bli runt 18 grader och sol, HÄRLIGT!

Ha det gött!
Jösefin

Hemma i Sverige igen

Ja, då var man hemma i Sverige igen. Känns väldigt skönt att det är fint väder. Emma och jag lyckades med att ta med solen från Spanien hem till Sverige. Idag var jag och tränade lite golf och då hade jag shorts på mig, riktigt nice!

Träningslägret i Spanien har varit helt otroligt bra. Det känns som att det inte kunde ha varit bättre. Allt runt omkring var perfekt. Bortsett från en massa bra golfträning har vi lärt känna varandra betydligt bättre, ilket är ett stort plus i kanten. Nu ikväll har jag skrivit klart min lista på allt som jag lärt mig under resen och den blev ganska lång, 1,5 sida full med massa punkter. Från Spanien tar jag med mig nya bra vanor och en stor ryggsäck full med lärdom om massa olika saker.

Jag satt nyss och summerad min träning och kunde konstatera att jag totalt tränade 140 timmar under lägret vilket är ett snitt på 5,2 h om dagen. Med den träningsmängden är det inte så konstigt att jag nu känner mig lite trött och sliten. Den här helgen kommer gå till att vila upp mig, träffa kompisar, umgås med mamma, pappa och Johanna, plugga lite och träna lite golf. Sen är det tillbaka till skolan och träffa klasskompisarna på tisdag. Nu gäller det att hittat tillbaka till vardagsrutinerna här hemma.

På torsdag åker jag iväg på mitt nästa golfäventyr. Då bär det iväg till Hjo på träningsläger med klubben. Kommer att vara där fram till söndagen.
Helgen efter det åker jag ner och spelar säsongens första JMI, Sotenäs. Det ska bli riktigt skoj eftersom vi är några fler från skolan som åker. Jag kommer troligtvis att bo tillsammans med Emma där nere.

Nu ska jag kollar lite på Masters och sen blir det sängen. Morgondagen kommer att bestå av golfträning, fys, plugg och så slutligen en påskmiddag hos mormor och morfar.

Ha det bra och sov gott!

Alla känner sig lite deprimerade

Hejsan!

Imorgon återvänder vi hem till Sverige eftersom en helt fantisktisk underbar månad här i Spanien. Alla känner sig lite deprimerade och många säger att de gärna skulle stanna en månad till. Vi lämnar paradiset inatt kl. 2.30. Sen landar jag på arlanda runt kl.14.

Idag har vi haft våran sista tävlingsdag och det känns riktigt bra att få lämna Spanien med sin bästa runda. Jag gick ett sämre än mitt handicap och gjorde bogey bara bogeys och par. Riktigt satbilt spel. Dock var det lite tråkigt att jag endast hade två greenträffar vilket är riktigt dåligt, men jag vet vad det finns att ta på nu. Ja spelade tillsammans med Peter och Emma och vi hade riktigt trevligt.

Efter lunch har vi packat och gjort en idrottsteoriuppgift. Vii är riktigt nöjda med resultatet. Uppgiften var att skapat ett eget fys pass och beskriva de olika delarna väldigt detaljerat. Det var en rolig och lärorik uppgift.

Nu ikväll ska jag packa det sista. Fast det roliga är att vi alla ska gå ut och äta pizza tillsammans, supertrevligt att avsluta resen med en gemensam middag.

Nu hinner jag inte skriva mer utan jag måste ta vara på de sista timmarna i paradiset nu och ha det helt underbart tillsammans med alla underbara människor.

Ha det bra och imorgon tar jag med mig solen hem till Sverige!

En testdag full av tester

Hejsansvejsan!

Idag har vi haft vår andra testdag här nere i Spanien. Den första hade vi första veckan. Hela dagen har alltså gått åt det, fast jag hann även med ett teknikpass på rangen. Jag känner mig nöjd med dagen eftersom jag förbättrade mitt resultat från förra gången med 4,6%. Jag hade som mål för dagen att förbättra resultatet eftersom man självklart vill se att en månads träning har gett resultat.

Nu är det inte långt kvar tills vi ptervänder hem till Sverige och alla känner sig lite smått slitna men försöker trotts det att samla de allra sista krafterna för att få den sista bra träningen. Vi har det väldigt roligt tillsammans och det känns som att vi har lärt känna varandra mycket bättre under det här lägret.

idag fick jag veta att min otur ännu inte har lagt sig. När Emelie och jag var ute på banan och gjorde testerna så råkade hon slå en "socket" rakt i magen på mig. Jag var helt oförberedd och blev lite förvånad. Menmen det gjorde ingen större skada utan vi har gått och skrattat åt det under dagen. Hade man vetat att Emelie skulle träffa någon med en golfboll så kunde man nästan ha gissat att det skulle vara jag eftersom jag har haft lite otur senast tiden.

Nu ikväll ska jag, Emma och Sofie iväg till affären och shoppa lite. Vi ska handla något som vi kan äta under hemresen och kanske något annat gott.

Ha det bra alla där hemma!
Kramar från Jösefin

En video från rangen igår

Tänkte bjuda er på en lite video från rangen igår. Det kanske inte ser så himla skoj ut men vi hade superskoj!! Klicka här!

Dagens bild


Jag gick och skulle slänga lite vattendunkar. De som är med på bilder är hela 67 liter!!!! Det är supermycket vatten. Det är dessutom inte allt som vi har drunkit under den här restan.

Lite bilder


Lindgren slog en boll rakt igenom flaskan...


...Bollen gick rakt igenom och det blev ett stort hål


Ja, så här kan man också slå golfbollar


Vi sköt iväg bollar med gummiband. Rekordet blev runt 180meter.

Sliten...

Hejsan på er alla!

Idag har jag haft en mycket bra dag. Vädret har varit kanon och det har varit riktigt varmt. I morse var jag, Emma och Sofie ute och spelade 18 hål. Spelet fungerade sådär men vad gör det när jag hade trevligt sällskap. Efter lunch begav jag mig till rangen där jag tränade teknik ett tag. Sedan började jag, Sofie, Lindgren, Henke och Peter att slå massa konstig slag. Det var mest killarna som höll på och vi andra stod mest och skrattade. Vi hade jätteroligt. Filmade massor och tog en hel del roliga bilder. Lägger ut lite bilder och kanske någon video också om jag får reda på hur man göra.

Med rubriken på detta inlägg vill jag berätta att jag börjar känna mig väldigt trött och sliten och det känns verkligen att man har tränat hårt i en månad. Ska bli skönt och få vila lite snart, men det är ju så himla skoj att träna.

Imorgon har jag bestämmt mig för att det ska bli en hel träningsdag och ladda till max inför tisdagen då vi har vår andra testdag. Jag är supertaggad på att förbättra mitt resultat från förra gången. En bra sak som vi fick reda på på kvällsmötet ikväll var att vi skippar coopertestet här nere, eftersom det ändå inte kommer bli ett helt bra resultat eftersom alla är så trötta och slitna nu. Vi kommer att ta det när vi kommer hem istället.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. På kvällarna behöver jag bara lägga huvudet på kudden så somnar jag, men det är inte så konstigt eftersom vi tränar så mycket. Jag sover som en stock på nätterna även om killarna för några kvällar sedan håller på och busar med oss. Men vi har gett igen nu så vi tror inte att de ska våga göra något mer mot oss.

Ha det bra och sov gott!

Nästan för varmt...

Hejsan!

Nu sitter jag och Emma här på Internetcafét och mumsar på en mycket god glass. Vädret här nere är toppen och idag har vi haft runt 25-28 grader, ganska varmt eftersom det inte har blåst så mycket idag. Min dag har bestått av en massa träning, dock börjar jag känna mig ganska sliten nu. Idag har jag kännt mig lite trött, vilket kanske kan bero på att jag var uppe ltie sent igår och kollad på en film hos killarna. Vi kollade på Old school och den var inte så himla bra måste jag säga. Mer en killfilm med konstig humor.

Till lunch idag blev det potatismos och fiskpinnar, inte världens godaste mat men man blev i alla fall mätt. Till middag ikväll tror vi att vi ska göra en egen pyttipanna.

Tiden här nere har gått så himla fort och det känns tråkigt att vi snart måste åka hem. Om jag fick chansen skulle jag absolut kunna stanna ytterligare en månad till här nere i paradiset. Fast det kommer hända lite roliga saker även då jag kommer hem eftersom jag ska iväg på golfläger med klubben och sen drar även goltävlingarna igång. Hoppas på att rangen är öppen där hemma då vi kommer hem.

Under den sista tiden här nere är det några speciella saker vi ska hinna med. Vi ska springa coopertestet 2,4 km, en heldag med golftester samt en sista tävlingsdag.

Sitter och kollar ut mot havet och jag måste medge att det ser lite frestande ut, dock vet jag inte om jag vågar mig ner. Stranden verkar vara min oturs plats här nere i Spanien, menmen vad gör det då det finns en golfbana som man kan träna en massa på.

Ha det så bra och jag hoppas att ni har ett härligt vårväder där hemma, för jag vill absolut inte se någon snö då jag kommer hem.
// Jössan    (mitt nya namn som jag fått av Emma och Sofie)


Detta är glassarna som jag och Emma sitter och mumsar på. De är supergoda!


Vart på ett spanskt sjukhus

Hejsansvejsan!

Idag har varit en händelserik dag. Innan lunch tränade jag lite golf. Till lunch blev det pasta och korv, förvånade? Efter lunchen var det dags för ytterligare en fotbollsmatch på stranden. Tyckte att det skulle bli väldigt skoj men det roliga blev tyvärr itne så långvarigt. Sprang på något glas eller likande och skar upp en tå. Det blödde ganska mycket och såg lite äckligt ut eftersom såret hade fyllts med sand. Fick hoppa på ett ben en bit från stranden och sen kom Peter och mötte mig med bilen. Därefter begav vi oss ut och letade efter ett sjukhus. Vi hittade en klinik som dock var stängd. Då mötte vi några poliser som vi bad beskriva vägen till en annan. Istället för att de skulle beskriva vägen så körde de framför oss hela vägen fram, jättesnällt av dem. Väl framme vid kliniken följde en av poliserna med oss in för att hjälpa oss lite och göra oss förstådda. De kunde bara spanska på sjukhuset. När vi var där tvättade de rent tån samt plåstrade om den. Innan vi åkte frågade de om jag hade tagit stelkrampsspruta. Ojoj, vilken händelse. Nu sitter jag här med en dunkade fot, men det kommer förhoppningvis vara helt bra imorgon. Av denna händelse kan jag helt konstatera att jag inte ska vara på stranden, antingen svimmar jag eller så skär jag upp tån, haha.

Nu blir det ingen mera golfträning idag, utan nu ska jag sätta mig och plugga lite.

Ha det bra!
// Halta-jossan

114 timmars träning i mars!

Hej på er alla!

Idag har vi haft toppenväder, strålande sol, klarblå himmel och runt 25 grader. Idag har jag summerat min träning för mars månad och kunde konstatera att jag har tränat hela 114 timmar. Det är nytt rekord för mig vad jag vet om i alla fall. Min träning här nere i Spanien flyter på väldigt bra och jag tränar hela dagarna. Min träning idag har till största del bestått av teknikträning och puttning,  samt lite fys på morgonen.

Till lunch idag blev det ris och kött. Men så kunde vi inte låta bli att äta korv, så det fick bli korvstoganoff till middag.

Imorgon blir det ytterligare en fotbollsmatch på stranden, det ska bli riktigt skoj. Annars ska jag träna på med golf som vanligt och även försöka få till plugg gjort. 

Ikväll på kvällmötet lottades vi in i par som vi sedan ska spela bästbollmatcher i. Jag hamnde i samma lag som Micke.

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva. Det blev inte så långt, men jag återkommer då jag har något roligt att berätta.

Ha det gött!

RSS 2.0