Juldagen

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig och min lillasyster och då ska vi åka ut till mormor och morfar för att träffa mammas släkt och äta mormors goda julmat.

Bästa julklappen hittills måste jag säga är den från pappa:

Men självklart är jag minst lika tacksam för alla de andra julklapparna som jag fick.  

Ha en fortsatt härlig jul!

JULAFTON

God Jul på er allihop!

Jag har haft en bra och mysig julafton och jag hoppas ni också har haft det. Vi har varit hemma hos pappa idag tillsammans med 10 stycken nära och kära. Vi åt god mat, umgicks och öpnnade lite julklappar.

Följande saker fick jag i julklapp:
*En enkel digitalkamera
*En spoon (golfklubba)
*En DVD
*En parfym
*Pengar
*Lite ljus
*En biobiljett
*Vantar och lite andra små bra saker

TACK SÅ MYCKET alla för de fina julklapparna.

Imorgon kommer mamma och hämtar mig och Johanna vid 12-13 och då ska vi ut till mormor och fira jul med mammas släkt, vilket kommer bli mysigt.

På lördag ska jag väl ta och börja plugga på allt som jag har inför de två slutproven jag har första veckan på terminen nästa år. Känns lite tugnt måste jag säga... Hade hellre haft ett jullov helt utan plugg och bara kunnat vila upp mig och laddat batterierna, men nu blir det till att buta i det sura äpplet och bara gilla läget.

Ha en fortsatt bra jul och se till att ta hand och mys med alla nära å kära!
Julkramar fårn mig till er alla!


Vi tre har haft en mysig dag tillsammas - jag älskar er!


Min önskelista

Följande saker önskar jag mig i julklapp:

Ansiktsrengöring + tillhörande ansiktskräm


En rosa digital


Resefodral till golfbagen


Denna parfym




Äntligen helg

Hej på er!

Jag måste bara börja med och säga att vi har världens gulligaste biologilärare. Idag på lektionen hade hon dukat fram massor med pepparkakor, lussebullar, godis och julmust och vi fick äta tills det tog slut. Hon hade även tänt en massa ljus, så det var väldigt mysigt. Det var ett bra slut på en jobbig skolvecka.

Nu sitter jag och väntar på att Emma ska sluta och då ska vi åka upp till stan och ta en fika samt kolla lite i affärer. Ikväll blir det IDOL-finalen tillsammans med alla som är kvar. I helgen blir det julbak och plugg.

Detta var lite kort om allt möjligt.

Ha det bra!


Klar med kemin för resten av mitt liv!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu är kemin äntligen klar. Idag hade vi slutprov i kemi A vilket innebär: ingen mera kemi. Det känns så himla bra. Vi satt och skrev provet i tre timmar så man har varit lite seg resten av dagen. Imorse vaknade jag en halvtimme innan jag skulla gå upp och kände mig riktigt pigg. Jag var också på väldigt bra humör under morgonen vilket var en härlig känsla.

Efter skolan cyklade jag direkt hem och genomförde julstädning här på kantorn. Jag fick TV-rummet och det var ganska lättstädat. Så nu är bara hoppas på att det blir godkänt av tillsyn. Efter städningen cyklade jag till SATS och körde body pump. Det var inte lika roligt som det brukar vara då Emma är med. Det som var roligt med passet var att jag ökade lite av vikterna på vissa låtar och verkligen pressade.

Nu ska jag gå och se på Mammas pojkar!

Ha en bra kväll!

Fredagsmys!

Äntligen är det fredag! Normalt sätt brukar man få chansen att vila upp sig under helgen, men så kommer det inte bli den här helgen eftersom det kommer bli kemi-plugg heeeeela helgen. Vi har lsutprov nästa veckan och det ska bli så skönt då det är över och klart. Nu gäller det bara att orkar kämpa hela vägen in i mål!

Idag efter skolan hvar vi och handlade. Jag måste tillägga att om man handlar med Lucas och Erik händer det massor med roliga saker och jag skrattar typ hela tiden. Sedan har jag mest tagit det lugnt och vilat lite från plugg, så att jag klarar av att plugga hela helgen. Jag har även tvättat.

Vi åtta ska vi äta och kolla på idol, så det blir vårat fredagsmys denna fredag.

Ha en bra fredagkväll!

Erik och Lucas på bilden. Lucas är klätt ut sig i mina kläder och känner sig riktigt snygg ;) .


Kemin gör mig frustrerad!

Nu har jag suttit hela kvällen och pluggat kemi inför slutprovet som vi har nästa vecka. Innan jag satte igång kändes det väldigt bra, men nu efter känns det mindre bra tyvärr. Det är så jäkla svårt och så himla mycket man måste kunna. Nu gäller det verkligen att ligga i med stenhårt plugg fram till nästa torsdag. Även om det är tråkigt, jobbigt och svårt ska jag kämpa nu så att jag uppnår mitt mål. Jag försöker tänka på att det kommer kännas otroligt bra efter provet då det är gjort och därmed all kemi på gymnaiset avklarat.

Imorgon väntar en lång skoldag, kl. 8-16 vilket är lite tungt. Direkt efter skolan cyklar jag och Emma till SATS och kör bodypump. Kvällen kommer självklart bestå av en massa plugg. Allra mest fysik eftersom vi har prov på fredag. Till detta provet känns det väldigt bra och det känns som att alla formler sitter och jag har gjort alla uppgifter i boken samt extra uppgifter så mer vet jag inte hur jag ska förbereda mig bättre.

I helgen kommer jag att stanna kvar i Uppsala för att sitta och plugga kemi konstant och försöka få in så mycket som möjligt inför provet och få det att kännas bra med allt. 

Nu är det dags för mig att sova, ska upp tidigt imorgon (6.30)

SOVGOTT!

Onsdag

God morgon!

Det är helt galet vad dagarna och veckorna går snabbt, vilket är både bra och dåligt - väldigt bra eftersom  vi snart får jullov då och chansen att vila upp oss från allt plugga vi har just nu.

Nu sitter jag har och äter lite frukost. Jag är den enda som är uppe just nu, men de andra börjar väl på att vakna nu. Jag ska sticka iväg till gymmet lite tidgare än de andra för att springa lite innan vi har ett gruppass i bål.

Igår maxade jag 40 kg i bänkpress och det är jag riktigt nöjd med, eftersom för bara en månad sedan maxade jag 32,5 kg - så visst har jag blivit starkare av all träning vilket känns otroligt bra! Jag blir bara ännu mer taggad på att jag ska klara mitt mål som är 50 kg till i mars.

Efter skolan idag kommer vi ha fys med Jonnie och det kommer troligtvis bli sjukt jobbigt om det blir något liknande som förra gången, vilket jag hoppas på. Det är härligt att få pressa sig själv och blir så där härligt trött av träningen.

Slutligen vill jag passa på att säga: GRATTIS PÅ 17-ÅRSDAGEN LINDA! HOPPAS DU FÅR EN JÄTTEBRA DAG! MÅNGA KRAMAR TILL DIG FRÅN MIG!

RSS 2.0