BIO

Sitter och äter lite kvällsmat nu. Om en kvart ska jag, Ellinor och Emma cykla iväg och se på bio, Luftslottet som sprängdes. Har hört att den ska vara riktigt bra så förväntningarna är ganska höga. Den andra två filmerna har ju varit riktigtriktigt bra, så vi hoppas på att avslutningen är minst lika bra.

Hoppas ni får en härlig söndagskväll!

Nedräkning mot jul

1:a advent. Det känns inte riktigt som att vi nu ska börja räkna ner inför jul pga det vädret vi har, men om man kommer in i mitt rum får man lite julkänslor och jag är supernöjd med julpyntningen som min mamma och mormor har hjälpt mig med. Här är lite bilder på hur det ser ut just nu:
























Jag är verkligen supernöjd med min julpyntning och tycker att jag har det jättmysigt i min lilla lya.


Idag blir en riktig pluggdag och jag ska försöka få massor gjort. Har precis suttit och gjort klart engelskan precis och nu blir det fysik och kemi resten av dagen.


Tillbaka i Uppsala

Nu är jag som sagt tillbaka i Upsala efter att ha varit hem sen igår kväll. Idag på morgon var jag uppe på golfen och tränade i 2 timmar, varav 1 timmer med Daniel Bäck och jag fick många bra tips och bra hjälp på saker som jag ska jobba på framöver, vilket känns riktigt bra! Efter träningen återvände jag hem till pappa där jag gjorde iordning mig och därefter tog jag bussen ut till Örsundbro för att fira Yvonne som fyller 40 år idag. Grattis Yvonne!

Om en lite tag kommer Louise hit och vi ska då kolla på Robinsson och äta lite morätter med dipp.

Imorgon kommer det enbart bli en massa plugg. Måste passa på att få en massa gjort nu när det ändå är så pass lugnt här i korridoren då ingen annan är här. Imorgon kväll kommer alla tillbaka och då blir allt som vanligt igen, en massa skratt och härligt umgänge.

Ha en bra lördagskväll!

Hemma i Enköping

Go kväll!

Tanken var att jag ksulle ha stannat i Uppsala över helgen för att lägga en massa tid på allt plugg, men det blev ändrat nu ikväll. Jag bestämde med Daniel att vi skulle träffas imorgon och jag svinganalys"grejen". Så imorgonbitti ska jag upp till golfbanan igen. Det var nu en månad sen sist jag slog en boll, men jag hoppas på att inte vara allt för ringrostig. Efter golfen blir det hem och plugga lite och sen fixa iordning mig inför Yvonnes 40-årsfest som jag ska på. Imorgon kväll åker jag tillbaka till Uppsala igen och då blir det plugg hela söndag. Det känns väldigt bra just nu eftersom jag för tillfället inte känner mig stressad. Jag hoppas verkligen på att jag ska kunna prestera bra på de kommande proven och liknande sakerna i skolan. Nu är det bara ge järnet för snart är det jullov och då blir det vila och ladda om batterierna.

Nu ska jag fortsätta skriva lite på mina målsättning innan jag ska sova.

Sovgott!

Fredag

Hejsanhejsan!

Imorse var det lite tungt då jag skulle kliva upp, men efter ett tag gick det. Emma och jag har varit och tränat bål nu på morgonen och avslutade med bänkpress där vi fortsätter att förbättra oss massor. Det är helt sjuk vad vi har blivit starkare på bara en månad och nu är det tre månader kvar tills vi ska klara våra slutgiltiga mål och jag tror vi kommer klara det!

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen göra mig iordning för skolan och fredag innebär att vi bara har två lektioner vilket är skönt. På biologin ska jag och Sofie försöka göra klart grupparbetet som vi har så att blir överstökat. Efter skolan ska jag cykla bort till Coop där jag förhoppningvis ska försöka få min en spruta mot svininfluensam. Det är bara hoppas på att det inte är slut.

Resten av dagen har jag en hel del saker jag tänkt fixa med:
*Skiva träningsdagen som jag missat ett par dagar den här veckan
*Göra klart grunden till min målsättning för nästa år
*Läsa kemi och gör uppgifter på ett kapitel.
*Läsa hela fysikkapitlet
*Göra "the wordlist" till engelska boken som jag läste ut igår (riktigt skönt att den är utläst eftersom det är hela tre veckor kvar tills den igentligen ska vara utläst)
*Dammsuga mitt rum

Jag som ni ser har jag en hel del att göra och då allt är klart blir det givetvis IDOL!

Ha en bra dag! Jag skriver säkert något senare idag (kanske lite bilder på mitt julpyntade rum också?)

Mitt rekord i bänkpress!

God morgon!

Nu sitter jag här och äter min gröt tll frukost med farmors goda jordgubbssylt på. Vid nio början bålträningen på IGU. Efter det är det hem och duscha, packa skolgrejer och cykla till skolan som gäller. Idag har vi först matte och sedan engelska prov. Lite nervös inför engelskan som är oförberedd och som vi inte kunnat plugga till men jag hoppas på att det ska gå bra.

Efter skolan blir det fys igen, med Jonnie på SATS. Jag känner verkligen av träningen i hela kroppen just, men det är bara skönt så att jag vet att träningen ger resultat.

Igår slog jag förövrigt nytt personligt rekord i bänkpress med hela 100%. Från att ha klarat 4 på 30 kg klarade jag igår 8 st (Emma och jag hade dessutom kört tre vanliga set innnan vi testade på att köra tungt, så kanske att det går att pressa ut ytterligare 1-2 nästa gång. Det känns verkligen jättebra och det visar trots allt på att jag har blivit starkare under den här månaden. Mitt mål är att klara en på 50 kg innan vi åker till Spannien vilket är ett otroligt tufft mål men jag har bestämt mig för att jag ska klara det!

Nu ska jag ta och bädda sängen, diska och borst tänderna och sen blir det träning.
Ha en bra dag!

Det är verkligen jättehärligt och bra att ha Emma som en bra kompis. Vi peppar varandra jättemycket då vi tränar fys och verkligen hjälper varandra för att utvecklas!  Jag tror verkligen både jag och Emma kommer klara våra mål, eftersom vi tränar så bra!

Plugg, plugg, plugg å ännu mera plugg

Ja som ni ser av rubriken förstår ni säkert att vi har helt sjukt mycket att göra nu i skolan. Alla lärare är så himla duktiga på att lyckas samla allt till en och samma månad. Nu i slutet av november och hela december har vi massor med prov och uppgifter, men jag antar att det är bara till att bita ihop och göra sitt bästa och förhoppningsivs känna sig nöjd då allt är över och det är jullov (fast det kommer bli mycket plugga på jullovet också eftersom vi har slutprov i fysik första veckan i skolan nästa termin.)

Nu då jag kom hem från skolan har jag suttit och gjort min svenska läxa som vi har till nästa vecka. Det är en sak som jag har blivit bra på nu, är att ta tag i saker på en gång då vi får dem så att jag får dem överstökade. För jag vet att om jag spar på sakerna så får vi alltid en massa mer saker till samma tillfälle.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite fysik till provet som vi har nästa fredag. Vid fem bär det av till SATS för spinning och core. Efter det är det hem igen äta lite och sedan återgå till pluggandet. Jag som vi säkert förstår består mitt liv just nu av: sova, plugga, träna, plugga och äta.

Ha en bra kväll!

Spinning Tour de France

Hejsan!

Nu sitter jag och äter en tallrik havrerynsgröt med kiwi och äpple i, riktigt gott och en bra uppladdning inför det som komma skall. Jag ska nämligen om 20 minuter tillsammans med Louise cykla till SATS och där ska vi köra spinning Tour de France som är 1,5h. Det kommer bli en riktigt utmaningen vilket är väldigt roligt och jag är helt övertygad som att vi kommer klara det.

Nu på morgonen har jag hållt på att damma i mitt rum (igår kväll städade jag min toalett också) så nu lufar det riktigt gott och är rent. Jag har lite kvar men det får jag ta då jag kommer hem efter träningen. Restan av denna lördag kommer för min del att bestå av en MASSA plugga. Sista veckorna fram till jul kommer vi att ha helt sjukt mycket att göra med en massa stora prov dessutom. Efter en hel dags pluggande ska jag, Sofie och Lucas se på filmen som går på 4:an ikväll, det är tydligen en film som jag inte får ha missat.

Nu ska jag skynda mig, ha en bra dag!

Fars dag!

Jag vill börja med att gratulera alla pappor på Farsdag och jag vill ge min kära pappa massor med kramar. Först var tanken att jag skulle åka hem nu idag över dagen, dels för att filma svingen med Daniel och sen också för att fira farsdag. Men eftersom det blev inställt med Daniel valde jag att stanna kvar och så tar jag vara på dagen här istället och pluggar. Skönt att försöka få bort så mycket som möjligt idag så slipper jag tänka på det restan av veckan och jag kan istället lägga all min energi på träning.

Den här helgen har typ alla av oss på Kantor lyckats vända lite på dygnet. Det har blivit sena nätter med både poker och film vilket har varit väldigt roligt. Fast det kommer nog bli lite svårt att somna i tid ikväll och sedan komma upp tidigt imorgon, men det ska nog gå.

Nu ska jag återgå till engelska-glosorna. Ha en fortsatt bra söndag!


Nu blir det fredagsmys!

Hej!

Nu är ytterligare en skolvecka precis avklarad och det känns skönt med lite helg. Jag kommer att stanna kvar i Uppsala fram till söndag och umgås med alla här. På söndag åker jag hem fram och tillbaka för att träffa Daniel Bäck och göra en sving-"grej" med honom. Jag också och fira farsdag.

Ikväll ska alla vi på Kantorn + en klasskompis till oss kolla på IDOL och kanske någon film. Det pratas om att det kanske också ska bli lite poker,vilket jag inte kan men jag får ta och lära mig.

I morse hade jag och Emma klivit upp tidigt för att gå til IGU för att vara med på ett bålpass, men då vi kom dit var det iställt, så då var det bara att gå hem igen. Jag kröp ner under täcket och sov två timmar till vilket var väldigt skönt!

I skolan idag hade vi bara två lektioner vilket är väldigt skönt på en fredag! På bilogin fick vi tillbaka provet och Erik vill gärna att jag meddelar alla att han fick MVG, så nu är han riktigt stolt!!!!!!!!!! I helgen blir det en del plugg: religion, svenska och engelska.

Ha en bra fredag!

Vilodag

Hejsvejs!

Idag har jag som det står i rubriken vilodagen vilket innebär INGEN träning. Jag hade tänkt att jag skulle kära bodypump på SATS, men efter ett snack med Jonnie i morse fick han mig att inse att jag MÅSTE ha en vilodag mitt i veckan för att orka träna allt och för att träningen ska kunna ge resultat.

Efter skolan har jag mest tagit det lugnt, varit hos Ellinor och kollat vad hon shoppade då hon var i USA nu under lovet, ätit mat och sen umgåtts med alla här! Av Ellinor fick jag dessutom ett par jeans och ett par jättefina rosa trosor som hon köpt till mig då hon var i USA, så himla gulligt och snällt. TACK Ellinor, du är verkligen en toppen kompis som är jättesnäll och bry sig!

Nu sitter och vid datorn och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver min träningsdagbok. Snart kommer Lucas, Erik och Parik in till mig (då hockeyn är slut) så ska vi köra nån skriv-lek. Haha vi får se hur det blir.

Jag tror och hoppas jag kommer somna snabbt ikväll eftersom jag är väldigt trött. Det blev ganska sent med kemipluggandet igår. Imorgonbitti är det dags för träning igen och då blir det bål på IGU vid kl.8.

Ha det gött!

ONSDAG

Är i skolan nu och har rast så därför passar jag på att skriva lite. Imorse hade vi fys på IGU, core vilket var riktigt jobbigt och bra för magen. I eftermiddag har vi även fys tillsammans med Jonnie då vi får köra vårt egna pass. Passet kommer bestå av skrivstång, bänkpress, chins och dips.

Ikväll blir det bara kemiplugg eftersom vi har dugga imorgon.

Nu är vi verkligen igång bra med fysen och vi kommer verkligen träna massor nu under november månad. Det är riktigt roligt och jag känner mig väldigt motiverad till att köra stenhårt så att fysen verkligen ger resultat. Jag har 8 pass som jag kör måndag-fredag!

Ha en bra dag!

Tisdag

Hej!

Nu på morgonen har vi haft teori med Jonnie och vi har prata om målsättningar. Det var mest repetition eftersom vi pratat om det mycket förut, men det är bara bra så att det verkligen sätter sig. Under november månad ska jag jobba med mina målsättningar inför nästa säsong så att jag vet exakt vad jag har att jobba mot.

Om 10 minuter är det dags att cykla till skolan för att ha tre lektioner, kemi, fysik och svenska. Sen blir det hem och äta något innan det bär iväg på träning. Idag är det spinníng och core som står på träningsschemat.

Ikväll ska jag plugga massor med kemi eftersom vi har dugga nu på torsdag och de här två kapitelna är de svårtaste hittills. Tur att det är det sista vi har, för sen blir det bara repetition innan slutprovet som vi har i december.

Nu ska jag packa skolväskan och sen cykla.
Ha en bra dag!

BOX nästa...

Hej på er!

Jag har nyligen vaknat efter att ha sovit en stund nu efter att jag kom hem från skolan. Kände mig lite trött och hade ont i huvudet och tänkte samtidigt att det kunde vara ett bra sätt att bli av med den sista förkylningen.

Imorse hade alla vi golfare fys ute tillsammans med Ronnie och Jonnie. Vi körde konditionsträning och den bestod av 12 minuters löpning som uppvärmning och därefter lite intervallenlöpning i uppförsbacke. Riktigt bra träning, men jobbig (vilket jag antar att det ska vara så att det ger resultat.)

Nu ska jag strax ta och laga lite mat. Det blir korvstroganoff med ris och grönsaker. Vid sju ska vi cykla till SATS och köra sista fyspasset för idag, vilket är mitt tredje eftersom vi hade i morse samt idrott i skolan. Nu är det verkligen hårdkörning för oss. Fast alla verkar vara riktigt taggad och tycker att det är skoj. Eftersom alla håller på och peppar varandra slå blir allt så mycket roligare!

Ha en bra kväll!

Neeeeej

Åh det är swå typiskt att jag ska vakna och ha ont i halsen. Jag vill absolut inte bli sjuk nu när vi ska fysa massor under november. Jag hoppas på att det bara är tillfälligt.

Nu ska jag ta och packa ihop mina saker som jag ska ha med mig tillbaka till Uppsala. Jag ska övningsköra dit ikväll med pappa vilket är väldigt skönt så att jag slipper släpa massor på bussen.

Senare idag kanske jag ska träffa Daniel och göra en ska med svingen och efter det blir det kalas hos kusin Anna som fyllde år i fredags.

Ha en bra söndag!



Nu gäller det verkligen för mig att proppa i mig massor av C-vitaminer!

RSS 2.0