Revansch!

Yesyesyes!

Idag fick jag revansch från rundan igår vilket kändes VÄLDIGT bra! Eftersom jag har tränat väldigt bra och haft fokus på denna tävling i mer än en månad nu. Det var väldigt spännande och nervöst då jag fick vänta och se om jag skulle klara cuten eller ej. Men jag klarade den och är nu vääääldigt glad! Det hade varit väldigt surt om jag inte hade klarat cuten. Efter igår låg jag på en 43:e plats, men idag plockade jag 15 placering till en 28:e plats och imorgon plockar jag förhoppningvis ytterligare ett par placeringar. Topp-20 skulle nu kännas bra.

Nu ska jag ta och sova eftersom det är tidig start imorgon som gäller, 8,20 går jag ut.

Sovgott!

Besviken

Jaha, första rundan av JMI finalen gick inte riktigt så bra som jag hoppats på. Det kändes inte som att jag spela jättedåligt, men trots det rann slagen iväg och resultatet blev inte helt bra.

Just nu känner jag mig väldigt missnöjd eftersom jag tränat och fokuserat på den här tävlingen väldigt länge. Innan jag åkte ner ha allt känts väldigt bra och jag hade en bra känsla inför allt. Nu när jag kommit ner fungerade det litelite sämre och då har självförtroendet rastat lite på en gång. Varför kan jag inte bara tro på mig själv, för jag vet trots att jag har och kan allt som krävs för att kunna spela riktigt bra.

Bra med dagen var att jag hade väldigt roligt tillsammans med mina medspelare och jag vet att det kommer bli så imorgon också eftersom vi går i samma bollar. Imorgon har vi start vid 8.20 så det blir ganska tidigt. En annan sak som även var bra idag var att jag höll mig 90% till mina processmål och jag kände att de var bra för mig.

Imorgon har jag inget att förlora, utan jag har massor att vinna eftersom det finns många placeringar att plocka inom bara några få slag. Jag ska gå upp och följa mina processer, göra mitt bästa och allra främst ska jag ha massor  med självförtroende!!

SOVGOTT!

På väg mot Halmstad, Haverdal

Hej!

Är på väg mot ytterligare ett spännande och roligt äventyr. Vi (jag, Emma och hennes mamma) sitter nu i bilen på väg ner till Halmstad där vi fre-sön ska spela JMI finalen. Idag ska vi spela in vid 14.40.

Vår resa började redan igår då jag och Emma åkte från Uppsala till Kil (Emmas hemstad) där vi sov en natt hemma hos henne. Måste tillägga att vi hade massor med packning så det var en utmaningn bara det att släpa på allt och klara av hela tre byten, men vi klarade genom bra sammarbete. Ni kommer få se lite bilder på packning och annat lite senare. Nu imorse åkte vi strax före åtta och vi kommer vara framme runt 13.30, så det blir en lång resdag för oss. Vi ska bo i en stuga på Tylösand som är jättefint med en superfin strand, dock blir det nog inget ad för oss. Pappa kommer komma ner ikväll så han kommer att bo med oss också. Riktigt roligt att han kommer ner och är med då jag spelar.

Senaste tiden har jag tränat väldigt bra och det känns om att det har givit resultat och jag känner mig taggad och förväntansfull nu inför tävlingen och hoppas på att spela grym golf.

Ha en bra dag! Nu ska jag fortsätta att njuta av den tråkiga bilvägen...

Bilder på helgen shopping

I helgen har min kusin Isabelle varit hos mig och vi har haft en riktigt mysig och trevlig helg tillsammans här i Uppsala. Vi var i lördags och shoppade och då köpte jag följande saker:


Svart väska från Lindex. Min gamla var helt slut och håller på att falla samman.


Ett par örhängen från H&M


En lång och mysig tröja att ha i höst då det blir kallare. Köpt på stadium


Två pack svarta leggings från H&M


Ett par varma och mysig vantar att ha på golfbanan nu när det är kallt på morgonen.


Ytterligare ett par leggings, dock ett par lite tjockare. Dessa har även coola dragkedjor längst ner.


090915

Hej!

Jag är ganska dålig på att skriva regelbundet här på bloggen, men det blir helt enkelt att jag skriver när jag känner för det och har något att berätta.

Imorse hade vi teori ochjag lärde mig mycket nytt om det som vi pratade om, "att bryta beteendemönster". Det är något som jag ska fortsätta fundera kring eftersom jag tror att det kan hjälpa mig i min utveckling.

I skolan idag hade vi bara två lektioner, dock var både 1h och 20 minuter, fysik och kemi. Sen var det bara cykla hem och byta om och ta lite mellanmål och därefter blev vi hämtade och åkte ut till golfbanan för att träna. Jag och Lucas gick ut och spelade på banan vilket var väldigt roligt och trevligt. Vi pratade om det i skolan att vi aldrig tidigare hade spelat med varandra, men idag såg vi till att ändra på det. Vi spelade match över 9 hål, men tyvärr så förlorande jag matchen. Lucas har dock lovat mig en retur matck snart och då ska jag se till att visa vad jag går för.

Nu när jag kommit hem från golfen har jag suttit och gjort en biologi uppgift och nu är jag helt klart vi är jätteskönt. Jag har blivit riktigt bra på att at itur med skolarbete på en gång då jag får sakerna vilket är bra så att man inte får fler och fler uppgifter och så sitter man däär några dagar innan och är stressad.

Nu ska jag ta och gå och laga mat, men jag vet inte vad jag ska hitta på. Idag känner jag mig inte speciellt sugen på att laga mat, med det måste göras... Vid åtta blir det IDOL!!!

Ha en bra kväll!

Hem till Enköping

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Enköping över helgen. Det ska bli skönt att få komma hem och träffa alla. I helgen kommer jag träffa de flesta i släkten också eftersom vi ska fira min lillasyster som fyllt år. I övrigt i helgen ska jag väl träna lite golf och ta det lugnt så att jag kan bli helt frisk. Just nu är jag jättesugen på att träna fys men jag bör vänta tills jag är helt frisk igen. Förhoppningsvis kan jag dra igång med den träningen nästa vecka.

Nu gäller det verkligen att ta vara på den här helgen hemma för det dröjer länge innan jag kan komma hem igen på en helg. Som det ser ut nu har jag fyra helgen framöver fullbokade. Det är roliga saker men det känns som att jag kommer vara ganska så sliten efter det. Men varför ska man köra på halvfart igentligen? Det är nog bara köra på med allt roligt då möjligheterna till det finns.

Ha en fortsatt bra fredag!
// Josefin

Bowling med golfarna

Hej på er!

Nu har jag precis ätit kvällsmat, det blev falukorv och pasta...mums. Om 10 minuter ska vi golfare cykla till fyrishov och spela bowling, vilket ska bli riktigt skoj. Roligt att vi hittar på lite sånna här saker och göra tillsammans och inte bara spelar golf.

Jag har inte skrivit så mycket på bloggen de senaste dagarna och det beror på att jag varit sjuk, men nu är jag på bättringsvägen vilket är skönt.

Imorgon åker jag hem till Enköping över helgen och då kommer släkten och så ska vi fira min lilla syster som blev tonåring här i veckan. Under helgen kommer jag även träna lite golf för nu gäller det verkligen att få allt att kännas bra nu inför JMI-finalen nästa helg.

Nu ska jag fixa mig och diska under efter maten och sen blir det bowling.

Feber...

Nu sitter vi på tåget på väg tillbaka till Uppsala efter helgen tävling i Kristinehamn. Jag kom på en 8:e plats vilket jag får lov att vara nöjd med eftersom jag är och har varit förkyld och haft feber nu under helgen. Jag har insett att det går att spela 54 hål golf på ren vilja (då inte orken finns där). Så nu ska jag hem till Uppsala och vila upp mig och se till att bli frisk.

Vi är framme med första tåget till stockholm 19.35 och där ska vi byta tåg och åka till Uppsala.

Ha en bra kväll!

På väg mot nya äventyr

God morgon/förmiddag!

Nu sitter vi på tåget mellan Uppsala och Stockholm och är snart framme i huvudstaden. Där kommer vi ha 35 minuter på oss innan tåget mot Kristinehamn går. Känns skönt att ha gått om tid så att vi inte behöver stressa och leta efter rätt ställe. Vi kommer komma fram till Kristinehamn runt kl. 13 och därefter väntar inspel. Jag kommer troligtvis enbart gå in banan eftersom jag är väldigt förkyld och behöver spara lite på krafterna till de 54 hålen som väntar.

Det ska bli riktigt roligt att spela och mina slag har på sista tiden börjat fungera allt bättre igen vilket känns skönt. Nu gäller det att hålla sig till processerna och göra mitt bästa. Jag ska inte lägga någon energi på min förkylning utan jag kan känna efter hur jag mår när jag åker hem istället. "Det jag väljer att lägga energi på har en risk att växa sig större" och just därför ska jag fokusera på att ha roligt och spela bra golf istället för förkylningen.

Nu på tåg resan ska jag sitta och plugga kemi och vila. Nästa veckan har vi ett stort kemiprov på allt vi haft i hela ettan så jag har helt klart en hel del att plugga.

Ha en bra dag!

RSS 2.0