Fredag

Nu är det äntligen fredag och helg, känns riktigt skön! Jag behöver vekrligen vila upp mig då jag de sista dagarna under den här veckan har känt mig väldigt sliten i hela kroppen och mina muskler har varit sega. Så i helgen blir det vila och sen kommer jag tillbaka med en massa ny energi till mer träning.

Imorse hade vi gymnasik med golfarna vilket var roligt. dock så kom aldrig gymnasiktränaren så Ronnie fick improvisera och det blev ett bra och jobbigt pass. Jag har under två veckor haft ont vid mitt nyckelben och de senaste dagarna har det tyvärr blivit värre, så nu blir det till att gå till sjukgymnasten och kolla upp det.

Nu ska jag packa lite saker att ta med mig hem till Enköping över helgen. Jag måste gå till stationen för att även få med mig en resväska som min lillasyster ska ha då hon åker bort med skolan. Vi får väl se hur det går att rulla den i snön... Då jag kommer till Enköping ska jag ner till farmor och farfar och äta (där jag även ska sova inatt), sen vid kl.18 har jag en körlektion. Ikväll ska jag mest ta det lugnt, plugga lite och kolla på TV. Imorgon ska jag till optikern och kolla med linserna som jag nu har haft i två veckor. På lördag eftermiddag ska jag till mina kusiner på födelsedagskalas. Ja, jag har lite att göra under helgen. Jag måste även hinna med och plugga en hel del matte eftersom vi har prov på dervita på tisdag.

Nu börjar det verkligen på att nära sig till min och Emmas genomsamma 18 års fest den 13:e februari. Vi håller på och planerar en massa och vi är övertygade om att det kommer att bli grymt! Igår var vi på stan och letade efter klänning och skor till festen. Vi letade å letade och höll på att ge upp då vi gick till BIKBOK. Innan nyår hade jag kollat på en klänning där som jag hade blivit kär i, men jag köpte den inte eftersom jag tyckte att den var för dyr (500kr)... Jag går fram till reaställning och ser att det hänger EN sån kvar, men jag tänker väl att det inte är min storlek, men det var det! Jag blev hur glad som helst och gick och provade den. Då jag provade såg jag att den var lite trasig i dragkedjan på ryggen och en litenliten som släppt på framsidan av klänningen. Det på framsidan går lätt att fixa, så de var inge problem. Jag ber personal om hjälp och frågar om de tror att de går att fixa dragkedjan också och det svarar hon att hon tror att det går. Klänningen var nersatt till 124kr nu på rean vilket var ett sjukt bra pris för denna fina klänning. Men jag frågar ändå om det går att göra något på priset eftersom den är trasig. Hon svarar att den redan är nersatt väldigt mycket och det låter verkligen på henne som att det inte går att sänka priset något... men till slut säger hon att hon kan sänka den till 70 kr!!!! Inte direkt så mycket att fundera på och med lite nål och tråd så kommer klänningen bli grymmmm! Efter köpte av klänning gick vi till skopunkten där vi kollade på skor och både jag och Emma hittade ganska snabbt skor till festen. Jag köpte två par och Emma ett par och alla tre var galet snygga. Vi anslutade rudan på stan genom att gå tillbaka till HM där vi börjat och Emma köpte den görsnygga klänningen som hon hittat. Vi kommer vekrligen var supersnygga på vår fest!!

Nu ska jag packa mina saker, plugga lite körkortsteori innan jag, Erik och Patric ska göra sällskap och gå till stationen!

Trevlig helg!

En liten förhandstitt på skorna som jag ska ha på festen. Helheten med klänning och skor på visar jag på "festdagen".

På min lediga dag...

  • Stiger jag upp 6.30 för att träna golf och fys
  • Tvättar tre maskiner
  • Städar min toalett
  • Bäddat rent i sängen
  • Gör min svenska läxa

Resten av dagen kommer bestå av:

  • Att fortsätta med svenska uppgiften så att det blir helt klar.
  • Börja plugga matte till provet som vi har nästa veckan (derivata)
  • Laga och äta kvällsmat
  • Åka till SATS och träna dagens andra fyspass. Emma och jag ska köra spinning och core
  • Under kvällen ska jag fixa med mitt nätverk inom golfen
  • Plugga körkortsteori.

Ja som ni läser så innebär inte en ledig dag från skolan att jag sitter hemma och bara tar det lugnt, utan jag ser verkligen till att göra en massa nytta vilket känns bra.

Imorgon ska jag och Emma ta en liten sovmorgon till 7.30 och då åka och träna på SATS innan det blir skola. Vi slutar vid fyra imorgon och efter det ska vi cykla upp på stan och kolla efter klänningar till vår genomsamma 18 års fest. Helt galet va jag längtar till den, för det kommer bli så himla roligt. jag tror att jag ska leta efter en svart klänning och piffa upp med lite snygga detaljer.

Nu måste jag sätta igång med allt som ska göras så att jag hinner med allt. Ha en bra dag!


Jätteglad!

Jag sitter just nu inne hos Emma och vi väntar på att Paradise Hotel ska börja. Emma och jag är verkligen jätteglada eftersom vi har fixat med lokal till vår gemensamma 18 års fest som vi ska ha. Nu börjar verkligen alla puzzelbitar att falla på plats och vi kan fixa med det sista nu.

3D analysen + kontrollen med sjukgymnasten idag gick väldigt bra och jag fick mycket bra information av 3D analysen, så nu har jag lite att jobba på framöver vilket känns roligt. Det här känns verkligen superbra! Detta hade vi imorse, sen skola och sen var det dags för träning igen. Emma och jag fick ett litet privat fyspass av Kari som är fysträning och det var riktigt bra. Efter fysen gick vi ner till golfstudion och mest kollade på de andra som spelade en match i simulator. Därefter blev det hemfärd. Nu ikväll har vi mest tagit det lugnt och varit jätteglada för att vi fick lokalen till rätt datum och allt.

Ha de gött!

En annorlunda vecka

Måste börja med att gratulera Emma som fyller 18 år idag! Hoppas du får en underbar dag! Jag längtar massor till vår genomsamma 18 års fest som vi ska ha!

Nu sitter jag i biblioteket på skolan och väntar på att Emma ska sluta för då ska vi åka till SATS och träna lite. Vi ska köra, bänk, chins, mage och rygg. Ikväll blir det förmodligen lugnt, kanske ska plugga lite. Det blir även Paradise hotel.

Imorgon blir jag, Emma och Sofie hämtade vid 7 (väldigt tidigt) för att åka ut till Uppsala GK där vi under morgonen ska göra 3D-analys då man får sladdar klistrade på kroppen och sen får fram en massa bra information gällande svingen. Det blir även en undersökning med vår sjukgymnast för att se om det är något som vi behöver jobba på. Det ska bli riktigt roligt att göra dessa tester och jag tror att det kommer bli lärorikt och väldigt bra.

Denna vecka blir lite speciell eftersom det sker massa tester och så. Imorse hade vi genomgång på golfpyramid som är ett program på datorn som vi ska jobba med för att planera träning, göra målsättning och hålla bra kontakt med hela vårt nätverk. Jag tror att det kommer bli riktigt bra att jobba med det där programet och det kommer bli lättare att ha bra kontakt med alla tränare och liknande.

Vi har inte så himla mycket plugg i skolan denna vecka vilket är skönt så det gäller verkligen att njuta nu medans det är lite lugnare. För snart får väl lärarna ett tokryck igen och ger oss massor. Nu när vi har det lite lugnare ska jag försöka jobba lite före i alla ämnen inför Spanien.

Ha en bra dag!

Bullbakning

Igår morse hade vi gymnasik med golfarna och det var verkligen jätteroligt. Jag ångrar nästan att jag sluutade med det. Deras tränare var verkligen stenhård och alla vi fick nog väldigt bra respekt för henne och träningen blev hård och bra! Idag vaknade jag upp med en härlig träningsverk på lite olika ställen, sköööönt!

Nu ska jag och min underbara lillasyster baka bullar. Senare idag ska jag plugga lite körkortsteori, fixa med papper till min tränare och sen ska jag förmodlingen träffa Madde ikväll.

Nu ska jag sätta på Spotify så ska jag och Johanna dunka lite musik då vi bakar...
Ha en bra dag! Kraaam


Ingen mer fysik

Hej på er!

Nu har jag gjort mit allra sista prov i fysik, slutprovet och jag hoppas på att det gick bra. Det var svårt men det kändes ändå bra tycker jag. Nu är det bara att vänta och se vad för betyg jag får. Erik vill även att jag ska skriva att det inte gick så bra för honom på slutprovet... Han sitter här brevid mig och säger va jag ska skriva:P

Nu sitter vi i biblioteket och pluggar inför vår muntliga redivisning som vi ska har i religion om en halvtimme. Det är jag och Sofie som ska redovisa tillsammans och vi har om skrifter och böcker inom Kristendomen.

Efter religion ska vi snabbt cykla till IGU där vi ska ha en föreläsning med Peter Östlund om mentalt inom golfen. Det ska bli intressant och jag tror även att det blir lärorikt! Sen ikväll kommer Ellinor till mig så ska vi ha myskväll men film och massa prat.

Hare gött!

Sjuk

Jag stannade hemma idag från skolan pga att jag tyvärr har blivit lite sjuk. Det började med en väääldigt halsont och nu har det övergått till en rinnande näsa och feber. Jag hoppas verkligen på att bli frisk snabbt igen så att jag kan komma igång med träning och allt igen. Blir hemma imorgon också så då ska jag vila, äta MASSOR med apelsiner och även försöka orka att plugga fysik till slutprovet som vi har på torsdag.

Nu ska jag göra vi iordning och krypa ner i sängen och kolla på svenska idrottsgalan. Blir det Anna Nordqvist som vinner Jerringpriset? Det återstår att det!

Idag är det förövrigt exakt 7 veckor kvar till träningslägret i Spanien, jag läääängtar!

Ha en bra kväll!


Dagens frukost

Idag åt som detta till frukost: 3 ägg och 2 glas smoothie med massor av C-vitamin så att jag kan bli frisk. Jag har nämligen väldigt ont i halsen och näsan rinner.


Min dag kommer bestå av en massa fysik plugg och vila. Ikväll ska jag se på "En annan del av Köping".

Ha en bra dag!

Torsdag

Nu sitter jag i skolan och vi har tre timmars håla. Under den här tiden ska vi nu passa på att plugga till biologiprovet som vi har imorgon. Det är jag, Erik och Lucas som sitter i biblioteket. Jag går i skolan fram till fyra idag, sen blir det hem och träna lite. Resten av kvällen kommer bestå av en massa biologiplugg antar jag, eftersom att det är ganska mycket att lära sig. Biologi är inte direkt mitt favoritämne och jag tycker det är ganska svårt eftersom det är så mycket svåra ord och boken som vi har är svårt att förstå.

Det har varit lite svårt att vända tillbaka dygnet nu när vi börjat skolan efter lovet. Det är iaf väldigt jobbigt att gå upp på morgonen och jag skulle gärna ligga kvar. Men jag antar att jag snart är inne i vardagsrutinerna igen.

Imorgon bitti ska vi golfare köra ishockey som uthållighetsträning. Det passar killarna väldigt bra och de är verkligen överlyckliga över att få spela det. Jag däremot tycker att det ska bli sådär roligt, men jag ska gå in med en bra inställning så blir det säkert bra!

Nu ska jag sätta igång och plugga.

Ha en bra dag i kylan!
Josefin

Måndag!

Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit och tränat och vart en sväng på stan. På stan köpte jag och Emma en tårta till Patric som fyller 18 år idag! Jag ska samtidigt passa på att gratulera min kära vän Camilla på hennes 19 års dag!

I morse var jag iväg och skrev provet och det kändes väldigt bra. Innan vi åkte och tränade städade jag undan julen i min lägenhet, dammade och dammsög också, samt åt lite mat. Så nu är det rent och fint!

Nu ska jag sätta mig och fixa med en massa saker innan det blir middag framför Förkväll med Emma. Ikväll när Patric kommer ska vi gratta honom och sen blir det lite plugg.

Imorgon börjar skolan och det ska bli roligt att träffa alla klasskompisar igen. I skolan gäller det verkligen att ligga i nu inför Spanien så att jag ligger före i skolarbetet innan jag åker så att jag slipper tänka på det och bara lägga min energi på en massa bra träning.

Nu ska jag sätta igång med allt:
*Ringa Tofta
*Kolla tider till Alkoholkursen unför körkortet
*Kolla skolmail
*Söka ett sommarjobb
*Ta reda på vad som ska pluggas på till kommande prov

Ha en bra dag!


Tillbaka i Uppsala!

Nu är jag tillbaka i Uppsala efter jullovet och det känns väldigt bra att vara tillbaka! Farmor och farfar var snälla och skjussade upp mig till Uppsala med all packning som jag hade. Nu har jag hållt på och packat upp allt är blev precis klar. Nu ska jag snart sätta mig och plugga lite innan jag ska äta. Resten av kvällen kommer bestå av plugg och självklart umgås med alla nu när vi är tillbaka!

Imorgon har jag slutprov i träningslära/kost som är inom golfen. Provet har jag på morgon och sen har jag tänkt att åka till SATS och träna lite. Resten av morgondagen kommer bestå av lite plugg igen eftersom vi har vårt nästa prov på torsdag i biologi. Jag ska även börja på att plugga till slutprovet i fysik som vi har nästa vecka. Det är verkligen ingen mjukstart som vi har på den termin, menmen det är bara gilla läget.
 
Ha en bra kväll!

6 januari

Sitter just nu i sängen och ska efter det här inlägget dra igång och plugga lite. Jag ska plugga fram till 14.10 då jag ska kolla på skidskytte på Tv. Det händer inte så mycket under dagen, men ikväll så kommer Linda till mig och ska sova över.

Jag har precis suttit och skrivit mail till alla mina lärare och berätta om när jag åker iväg på träningslägret till Spanien så att jag för hoppningsvis kan få ut uppgifter i förväg och på så sätt ligga före i skolarbetet innan jag åker. För då jag är där nere vill jag enbart kunna fokusera på träningen!

Ha en bra dag!




Nedräkningen kan börja...!

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller 18 år! Jag läääängtar!


3/1 2010

Har suttit och pluggat en hel del under dagen inför de två slutproven som vi har på en gång då vi början skolan igen. Känns lite drygt att behöva plugga på lovet, men det finns inget att göra åt saker, utan det gäller istället att bara gilla läget! Jag har pluggat på träningslära och idrottsnutrition idag och det känns faktiskt riktigt bra. Det fastnar ganska lätt i huvudet eftersom att jag tycker det är intressant och roligt, dock är det så himla mycket som ska in bara...

Min sista lovvecka kommer bestå av träning, plugg, träffa lite kompisar, umgås med mamma, pappa, johanna och andra i släkten och sen får jag väl se om det lbir något mer på schemat. Jag försöker väl hålla det så öppet som möjligt. Just nu känns det som att lovet har gått väääldigt snabbt vilket är både bra och dåligt. Skönt med lov och slippa skolan, men jag saknar alla underbara människor i Uppsala.

Imorgon står det träning på schemat bestående av intervaller på löpbandet samt lite bål. Sen kanska jag ska träffa Linda och det lär även bli en hel del plugg antar jag.

Nu ikväll ska jag fortsätta plugga lite och sen blir det någon film. Har kollat på film de två senaste kvällarna vilket är en skön avslutning på dagen. Det är då som det känns som att man kan ligga i soffan med gott samvete eftersom man vet att man har fått saker gjorda tidigare under dagen.

Ha det bra! Kram


2009 års höjdpunkter

Här kommer 2009 års höjdpunkter enligt mig:

*Spanienlägret med skolan vilket var helt underbart, roligt, lärorikt och riktigt bra uppladdning inför säsongen.

*Alla golftävlingar, men några speciella är: Sotenäs, Roslagen och JMI finalen då Emma och jag gjorde sällskap till tävlingarna. Vi har haft riktigt roligt på dessa tävlingar!
Bästa tävlingen i år måste helt klart vara vinsten av riks på Gotland! Det var en helt fantastiska resa tillsammans med härliga golfkompisar. Jag spelade riktigt bra golf, slog mitt första banrekord, gick min första runda under par och av allt detta fick jag ett härligt självförtroende som ledde till fler framgångar... Jag fick spela min första Elit!
Adra platsen på JMI tävlingen i Haninge gjorde att jag gick vidare till JMI-finalen. JMI finalen var en bra tävling på nästan alla sätt. Jag, Emma, pappa och Emmas mamma bodde tillsammans i en mysig stuga. På kvällarna åt vi god mat och hade trevligt! Golfspelet fungerade inte helt bra, men jag lyckades klara cuten vilket kändes bra!

*Att få börja i skolan igen var för mig helt klart en höjdpunkt eftersom jag saknat alla underbara människor i Uppsala. Extra bra blev det i och med att jag flyttade till Uppsala. Jag stortrivs verkligen och varje dag består av en massa skratt och skoj. Detta har gett mig vänner för livet!

*En stor höjdpunkt under hösten har varit all fys träning! Jag har hela tiden tyckt att det är riktigt roligt att träna och träningen har verkligen gett resultat. En del av resultatet är tack vare Emma. Vi har tränat tillsammans och ser verkligen till att peppa varandra så att man kan pressa det lilla extra. Utan dig Emma hade träningen den här hösten aldrig varit så roligt och givande som den varit.

*Precis innan jullovet gjorde vi slutprovet i kemi vilket för mig var en höjdpunkt eftersom vi nu inte kommer ha någon mer kemi!

*Jag sänkte min snittscore med 10 slag och uppnådde många av mina andra mål! Träning ger resultat!

Detta är vad jag kommer på just nu, men det är säkert mycket mer...!

Jag ser framemot 2010 som kommer att bli ett grymt år:!
*Jag fyller 18år!
*Jag ska ta körkort
*Spanienläger med skolan 8 mars - 2 april
*En underbar golfsäsong med förhoppningvis massor med bra resultat och framgångar.

Hoppas ni också kommer få ett fantastiska bra år!


RSS 2.0