Den här gången höll det inte hela vägen...

Ja hur ska man sammafatta denna dag då...? Den har på ett sätt vart väldigt bra men samtidigt hemsk. Jag har haft riktigt roligt och njutit av nästan varenda sekund av dagen. Då jag gick ut på 10:an i morse var det med ett stort leende på läppar och jag älskar verkligen den här stunden. Jag spelade riktigt bra till en början och gick på par första nio vilket är bra på denna utmanande banan, så bra att jag låg på en andra plats efter nio hål. Men som alla vet handlar golf om att spela 18 hål på så få slag som möjligt vilket jag inte gjorde så bra idag då spelet fullkomligt rasade under sista nio. Det var tungt att tappa så bra spel och det känns riktigt surt nu i efterhand. Men det finns ingen anledning för mig att gräver ner mig i det efter som det som hänt har hänt och det finns inget jag kan göra åt saken nu. Det som gäller för mig nu är bara att glömma det å gå vidare. Imorgon är en ny dag full med nya möjligheter och jag ska ta vara på allt detta nu och njuta och ha riktigt roligt!!

Nu ska jag snart ta och sova så att batterierna är laddade till imorgon!
Godnatt!

Det är det här som jag älskar!

Min dag har varit underbar och jag vill att mitt liv ska vara så här jämnt. Tränar, spela in och sen träna lite till och förbereda sig bra på alla sätt inför tävlingar och sen få spela grymmor banor som denna, Vasatorp TC!

Lite om mina känslor och tankar inför första rundan imorgon:

Känner mig på ett sätt lite kluven. Det finns en liten osäkerhet inom mig och det tror jag beror på att jag väldigt gärna vill lyckas på den här tävling och är ”rädd” för att spela dåligt. Men en annan känslan som jag jobbar på att bygga upp ännu starkare hela tiden är att jag vet att jag kan spela bra och jag vill kunna gå ut och följa mina processmål, ha roligt och sen kunna känna mig nöjd med det. Det är det som jag ska lägga allt fokus på imorgon. Bort med rädslor och tveksamheter precis som mitt processmål lyder och sen bara tro på mig själv och ha rolligt så kommer resten av sig själv. Jag lägger just nu fokus på att göra allt så bra som jag bara kan av allt som jag själv kan påverka, så som mat, sömn, uppvärmning, förberedelser, kontakt med vänner, familj och tränare osv. Jag är taggad och tycker det ska bli riktigt roligt att spela. Har nu under inspelsdagen haft en underbar känsla i kroppen av att det är det här som jag älskar och vill göra jämnt. Att få vara uppe och spela elit känns så bra och rätt på alla sätt och jag ska verkligen njuta av det här!!

Imorgon peggar jag upp och slår ut 9.10 och ser framemot det massor för det ska bli så himla roligt att spela!
Godnatt!!


På plats!

Nu är vi på plats här nere i Skåne. Resan gick bra och det kändes som det gick ganska snabbt ändå trots att vi började resan 9 och var inte framme först vid halv sex. Nu är vi i alla fall på vandrarhemmet och det är riktigt bra. Ett fräscht rum med två våningsängar, TV och dusch och toalett på rummet. Min säng är riktigt skön också så här kommer jag sova gott.

Ikväll blev det mat på en kina/thai resturang och det var väldigt gott. Nu ligger jag bara i sängen och tar det lite lugnt och uppdaterar er lite på bloggen och sen ska jag skriva lite träningsdagbok, skicka mail och sen ska jag försöka sova. Imorgon ska batterierna vara laddade till max: morgonen börjar jag med att springa en vända för att väcka kroppen, sen bär det av till banan för att träna lite och därefter spela in. Ser fram emot och se hur banan är eftersom jag hört mycket positiv om den. Imorgon kväll är det spelarmöte och sen blir det bara till och äta, duscha och fixa allt inför tisdag som är den första speldagen. På tisdag ska jag köra järnet, spela bra, ha roligt och utveckla mig själv!

Godnatt!

På väg mot Vasatorp - JSM!!

Nu sitter jag i bilen tillsammans med familjen Sagström på väg ner mot Skåne. Nu i veckan är det JSM på Vasatorp som gäller. Det ska blir riktigt roligt att spela denna utmanande och svåra banan. Det kommer bli en rolig och lärorik vecka!

Bilresan ska fördrivas med att sova, skriva träningsdagbok, fixa med musik att lyssna på under veckan samt klicka runt lite på datorn.

På ett sätt är det ganska skönt att det regnar utanför bilen nu också. Det är skönare att åka bil så än om det är strålande sol ute och man tvingas sitta i en bil.

Ha det bra så uppdaterar jag er med mer information framöver!

Snubblande nära!

I helgen var vi (Enköpings damlag) iväg och spelade siston omgången av årets seriespel. Vi ledde div 1 med 18 slag inför andra omgång, jagade av Nyköping som nu under sista omgången hade hemmabana. Under första dagen tappade vi 8 slag då det var foursome och bästboll så vi hade alltså bara 10 slag kvar av vår ledning. Vi visste att det skulle bli oerhört jämnt och mitt mål under singelspelet var att gå ut och köra lite match mot Nyköpingstjejen som jag hade i min boll för att plocka lite slag på henne. Jag plockade totalt 6 slag på henne och jag känner mig riktigt nöjd med mitt spel. Men det räckte inte hela vägen fram för Enköpings damlag den här gången. Vi kom på andra plats ynka två slag efter segrarna Nyköping. Känns surt att snubbla på mållinjen, men vi ska vara nöjda eftersom målet inför seriespelet var att hålla sig kvar i div.1.

Den här veckan har jag helt ledigt från tävlingar, utan nu blir det lite jobb uppe i receptionen på golfbanan samt en massa träning och uppladdning inför JSM som jag åker på på söndag. Då bär det av ner till Vasatorp och det ska bli riktigt skoj!

Idag är det mycket som ska hinnas med:
Nu på morgonen har jag tränat fys och fixat med lite andra småsaker. Nu ska jag städa min toalett, duscha, äta lunch och sen åka ut till mormor för att hämta henne. Vi ska åka till morfar i Uppsala och lämna lite saker till honom på sjukhuset och kanske att det blir en liten sväng på stan också. Träning får det bli ikväll med lite spel på banan och närspel. Jag skulle också behöva hinna med och städa lite i mitt rum, fixa en massa papper och andra golfsaker. Så det är väl lika bra att sätta igång nu på en gång med allt!

Ha en bra dag!

100710

Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat i receptionen på golfbanan mellan 6-15. Det är riktigt roligt att jobba där då jag hela tiden får chansen att prata och hjälpa alla trevliga människor. Idag är det en stor tävling upp på Enköping, Bilforum trippel med 150 deltagare. Så det var en start kl. 7 i morse och en kl. 13. Då folk skull anmäla sig och allt hade jag väldigt mycket att göra och det var intensiva timmar vilket var roligt! Sen har det vart timmar på dagen som det varit betydligt lugnare då jag istället sysselsatte mig med att städa i receptionen samt tvätta en massa handukar till omklädningsrummen.

Nu är jag hemma en stund för att hämta golfklubborna, sen blir det lite träning i form av puttning, chippning och slag. Efter träningen bär det av hem igen för en dusch och sen återigen upp till golfen. Ikväll är det nämligen grillfest som avslutning på golfveckan. Det ska lite roligt, trevlig och gott med lite grillat. Hoppas på att vädret håller sig så här och att det inte blir åska och regn som de hotat med under dagen.

Ha en bra dag och njut av det underbara vädret som vi har!

På en dag händer väldigt mycket...!

igår var jag i Uppsala hela dagen och tränade. Började med att gå in banan inför Segmenta som jag ska spela där på onsdag. Därefter blev det lunch och sen uppvärmning. Jag träffade därefter Peter i 1 timme och pratade lite om mina tidigare tävling, men även kommande. Efter det gick vi ner till studion och tränade lite teknik så nu kan jag äntligen slog riktigt bra drivar igen. Det var ett tag sen sista nu (har slagit väldigt dåliga utskag på sista tiden), men det är skönt att det inte var något större fel utan jag skulle stänga min axlar som varit lite öppna och samtidigt dra in höger armbåge mer mot kroppen. Under timmen hann vi även med och träna wedgar samt spela 2 hål på lilla banan. Det var en riktigt bra träningsstund som jag fick ut mycket av och det känns väldigt bra för nu behöver jag inte fundera så mycket mer utan bara köra och träna på riktigt bra!
Efter träningen med Peter stannade jag kvar några timmar och tränade på Uppsala. Körde 50-bollen (puttest) och 8-bollen (närspelstest) Riktigt bra och effektiv träning blev det och jag var riktigt nöjd med min dag. Det är alltid lika kul att åka till Uppsala GK och vara där för att man jämnt träffar en massa trevlig folk och det är även lätt att hitta träningssällskap och man önskar det!

Igår kväll var jag ner en sväng på gatufestivalen tillsammans med Linda. Då hon gick hem träffade jag på min kusin Isabelle och var kvar med henne ett tag. Det var en riktigt trevlig kväll och den avslutades med att vara lite chafför.

Nu ska jag göra min iordning och åka iväg och handla lite jordgubbar för att åka upp till mammas jobb och överraska henne lite under henne lunch. Därefter blir det träning i hettan.


Ha en bra dag och njut av det underbara vädret!!

RSS 2.0