Träning i stora mängder!

Det blir väldigt många fyspass varje vecka just nu. Jag lovar att det känns verkligen i kroppen mot slutet av veckan och kroppen känns trött och sliten. Därför är helgerna just nu extra sköna då det blir lite vila och uppladdning inför nästa vecka. Den vecka ha sett ut på följande sätt:

Måndag:
Morgon
- mentalträning i form av avslappning tillsammans med Ronnie. Efter det 30 minuters springning ute. Jag och Emma gjorde sällskap under den löpturen och det var roligt att få spring tillsammans med henne. Det känns att konditionen har förbättrats vilket är väldigt roligt och motiverar mig till attt fortsätta träna mycket!
Eftermiddag - överkropp på SATS. Ett väldigt effektivt pass med bra fokus.

Under kvällen satt jag och Emma bänkade framför TV och kollade först på Paradise Hotel och sedan på den spännande Biggest Loser finalen. Roligt och väldigt imponerade att se alla deltagares förändringar!

Tisdag:
Morgon - bodypump. Bra och jobbigt! Var helt slut i kroppen efter det. Efter det åkte jag hem och läste lite svenska bok och laddad inför när pass på eftermiddagen. Benpass på SATS tillsammans med Emma och Ellinor. Vi körde på bra och det var med trötta ben som vi cyklade hem i det kalla snöovädret.

Onsdag:
Morgon - Emma och jag klev upp 5.45 för att äta lite frukost och sen befinna oss på SATS för att köra yoga 6.45. Vi ville hinna med ett träningspass innan skolan och både jag och Emma ska börja gå på yoga. En snabbt dusch och skynda sig på cykeln till skolan. Då vi kom fram fick vi veta att det inte var någon lektion så det blev en håla på 3 timmar istället. Vi tog vara på tiden och satt i biblioteket och pluggade.
eftermiddagen gick vi på Stefan Holms föreläsning på skolan. Intressant att få höra om han karriär och vad han gjorde för att lyckas. Han var bra på att föreläsa och gjorde det på ett roligt sätt så det blev en hel del skratt!
På kvällen var det tänkt att Emma och jag skulle gå på en långpromenad. Men pga snöovädret så var vi inte så sugna på det, men vi velade många gånger om vi skulle göra det eller inte. Det slutade med att vi gick till Shima och köpte pizza och sen satt och kollade på I form med Anna Anka. Vi ångrar oss inte utan känner att vi kunde únna oss det och hade en mysig och lugn kväll istället.

Torsdag:
Morgon - intervaller på löpbandet på SATS i 30 minuter. Både Emma och jag körde på väldigt bra och det var två svettiga och trötta tjejer som efteråt kände sig väldigt nöjda över att de kört hårt och orkade pressa sig själv till det sista! Både Emma och jag har tagit ett stort steg mot att våga utmana oss själva och verkligen pressa det lilla extra. Jag tror vi båda känner att vi aldrig hade lyckats med det själva utan det är pga att vi peppar varandra så  himla mycket som gör att vi utvecklas så mycket och vågar ta nästa steg!
Eftermiddag - jag körde ett mage+rygg+balans-pass på SATS. Bra fokus och det kändes bra att åka hem och känna sig väldigt nöjd över denna träningsdag!

Fredag (idag):
Morgon - Röris tillsammans med alla golfare. Det var roligt, men inte allt för jobbigt. Det kan dock vara skönt med sånna pass i mellan åt som är lite lugnare men att man ändå håller igång träningen.
Eftermiddag - jag kom för ett tag sen hem från SATS efter att ha kört överkropp. Kändes som en bra avslutning på denna träningsvecka och nu ser min kropp fram emot lite vila och det ska den få.

Så här har min träningsvecka alltså sätt ut, 9 pass på dagar. Det är hårt, men väldigt roligt! Träningen ger resultat och det är det som får en att kämpa och orka träna så mycket som vi gör just nu! Ser redan nu fram emot nästa träningsvecka!

Nu ska jag ta och dammsuga mitt rum och städa min toalett. Senare ska jag ta bussen hem till mamma. Ska stå på en julmarknad tillsammans med henne imorgon i Stockholm. Det ska bli mysigt och det kommer bli en bra helg!

Ha det bra och trevlig helg!
Kramar


Emma frös då hon satt inne hos mig i veckan och pluggade så jag bäddade om henne med 3 filtar och satt på henne mössa och vantar. Hon blev varm efter tag och hade det väldigt mysigt i min soffan som det ser ut på bilder där hon gör tummen upp!


Inte riktigt min stil, men det är väl så här jag skulle gå klädd om jag bodde på Östermalm (vara en av Ladies på Östermalm (Tv-seriern). ) Vad tycks om denna stil på mig?


Nervositet

Ute öser regnet ner så det var bara till att sätta på sig regnkläderna då jag cyklade till skolan. Nu är jag i alla fall på plats i skolan, något tidig men jag hade inget att göra hemma å där gick tiden bara så långsamt. Sitter på en bänk i skolan just nu och försöker samla mig inför mitt muntliga nationella som jag ska ha i svenskan om 40 min. Jag ska hålla ett tal på 5 minuter och kort sammanfattat kan man säga att det handlar just om talrädsla men också om vinnarskalle. Darrande händer, ökande puls och hettande kinder, så lyder en del i mitt tal och det är precis som jag känner just nu! Jag förstår inte varför jag igentligen ska bli så nervös... vad är det värsta som kan hända? Att det inte går så bra som jag tänkt mig tror jag. Men det gäller bara att gå upp där, genomföra det så bra som möjligt för mer kan jag inte göra. Jag är jättenöjd med innehållet i mitt tal så nu gäller det bara att gå upp och förmedla det för mina klasskompisar. Lucas och jag har tränat för varandra flera gånger och det har känts bra. Vissa gånger klarar jag mig helt utan orden och ibland kolar jag ner någon gång. Talet sitter och nu ska jag ställa mig inför klassen, ta ett djup andetag och sen bara köra. Det kommer vara så himla skönt då det är över. Då blir det istället till att börja ladda inför nästa del, det skrifliga nationella provet som vi har på onsdag. Skrivtiden är 5 timmar!!!! Så det gäller verkligen att ladda upp med mycket sömn och se till att ha frukt och dricka med sig så att man orkar koncentrara sig.

Det här kanske inte var så intressant läsning utan jag skrev det mest för att lugna mina egna nerver. Ha en bra dag!


En bild som man blir glad av!!


Fars dag!

Tyvärr är jag inte hemma och tillsammans med min pappa på farsdag idag (är kvar i Uppsala över helgen), men jag hoppas du vet pappa att jag tycker att duär världens underbaraste pappa och jag älskar dig massor! Du ställer upp för mig och min lillasyster och ser till att vi har det så bra som möjligt! Hoppas du får en bra dag! ♥


Grym på matlagning är min pappa också och det bjuds alltid på god mat!


2 november

På förmiddagen var jag, min lillasyster och Madde iväg  ner till gymmet. På schemat för min del stod överkropp. Passet gick bra men det kunder ha blivit lite effektivare känner jag. Lite av tiden mellan övningar och så gick till att hjälpa Johanna lite med vad som är bra att tänka på. Men det gör jag så gärna för jag tycker det är roligt att hon vill kommer igång med träning på gym.

Då vi kom hem lagade jag ihop spagetti och bacon med franska örter creme fraiche och majs till. Ett säkert val som alltid blir väldigt gott och det blev det även den här gången. Nu ska jag sitta och plugga effektivt i ett par timmar har jag tänkt. Ikväll ska jag hem till Bea och umgås med tjejerna. Vi ska köpa med oss mat och äta tillsammans så det blir troligtvis en mysig kväll med massa prat.

Nu ska jag dyka in i plugget!


Vänner för livet!


Måndag

Dagens fyspass är precis avklarat och det blev en springtur och några mage & rygg övningar. Har dammsugit huset, tagit en dusch och nu har jag satt mig för att plugga effektivit i några timmar innan jag ska till pappas företags nya lokal och hjälpa till å rensa lite papper. Ikväll blir det plugg igen, men självklart även Biggest Loser på tv4. Det är igentligen Emma och min tradition att sitta tillsammans på måndagkvällar med en kopp kaffe och kolla på det. Men nu när det är lov och vi är på olika håll så får det bli tillsammans med pappa och Johanna istället, vilket också blir mysigt.

Nu är det dags å sätta igång med plugget! Jobbigt för att det är mycket å göra men jag känner mig motiverad till att få undan så mycket som möjligt nu under lovet!

Ha en bra dag!Emmas och min mycket goda äppelpaj som åts framför TVn med en kopp kaffe. Riktigt mysigt och gött!


RSS 2.0