Regn, regn och åter regn!

Halmstad bjuder inte på finväder utan det har regnat väldigt mycket de senaste dagarna. Det är inte ihållande utan kommer som skurar då himlen bokstavligen öppnar sig. Det i kombination med mycket vind gör träningen extra utmanande, men alla kämpar på bra trots det och det finns en massa härlig energi i gruppen. Dagar som dessa då det regnar och är lite småtråkigt ute betyde extra mycket att ha så mycket träningsvilliga människor runt sig så att träningsglädjen smittar av sig.
Det har bara gått två dagar av den här veckan då allt dragit igång på allvar, men det känns reda nu som att man börjar hitta rutiner i vardagen och komma in i allt. Det är golf, fys, sova, äta och plugga som gäller! Dagarna blir intensiva och jag somnar gott om kvällarna så fort jag lägger huvudet på kudden.
Resten av veckan blir det massa golfträning för att ladda upp inför Nordea på Waxholm som jag spelar 8-10 september. Det ska bli riktigt roligt att få tävla och jag känner mig otroligt taggad. Dessutom är det skönt att det är nära hemma (Enköping) så att jag får chansen att hinna träffa alla nära och kära!
I övrigt kommer veckan innehålla en del plugg då jag har en massa latin ord och banka in i huvudet för att kunna hänga med i första kursen och förstå det som läraren går igenom. Första kursen kommer bli en utmaning, men jag antar utmaningen med spänning och tycker det ska bli roligt att utöka kunskapen om anatomi (läran om kroppen).
Hare gött!
Kram Josefin

Imorgon börjar allvaret!

Nu är jag tillbaka i Halmstad efter att ha varit hemma i Enköping torsdag-söndag. Det var otroligt skönt att få komma hem och träffa familjen och jag hade fantastiskt bra dagar hemma. Under senaste tiden är det mycket som hänt (bl a flytten) vilket gör att det blir mycket tankar och känslor som snurrar runt i kroppen och huvudet och därför kändes det extra skönt att få komma hem och samtidigt kunna sortera allt. Jag är nu laddad med ny energi och redo att påbörja det nya äventyret på allvar. Imorgon är det dags att återgå till skolbänken och första kursen som vi kommer läsa heter: Rörelseapparatens anatomi 1. Alla säger att det är en svårt kurs och att det gäller att vara med och plugga hårt från start. Vi ettor är lite nervösa över det, men vi kommer hjälpas åt och jag är övertygad om att det kommer gå bra för oss alla.
Nu ska jag sova och ladda upp energi till imorgon som kommer innehålla mycket:
* Fys
* Fixa passerkort
* Handla
* Träna golf
* Skola
En bild på min mysiga soffa och lampan som är min favorit!
Sovgott!

Halmstadbo!

Hej på er alla!
I måndags flyttade jag ner till Halmstad och numera är jag Halmstadbo. Mamma, pappa och Johanna följade med mig ner för att flytta in allt i lägenhet. Då jag såg lägenheten första gången blev jag väldigt besviken och kände att det här kommer aldrig bli bra... Den var inte alls så som jag tänkte den, då den var mindre och skicket på den var sämre än jag tänkte, för det var väldigt mycket spikhål i väggarna och svarta märken på väggarna... Dessutom var den väldigt dåligt städad så första intrycket var inte det bästa. Men efter en massa timmar med städning, uppackning, möblering och pyntning kan jag nu säga att jag är väldigt nöjd. Det känns mysigt och fint och jag tycker att vi har fått till det så bra som det går att få till det med den här planlösningen. Första intrycket är som bortlåst och jag njuter nu av slutresultatet!
Jag har suttit och bråkat med min dator ett bra tag idag för att få in bilderna på lägenheten för att kunna lägga upp de här på bloggen så att ni kan få se lite bilder, men datorn vill tyvärr inte som jag vill. Jag ska fortsätta kämpa vidare med det så att det så fort som möjligt kommer upp lite bilder!
Just nu är det lite ensamt här nere då jag ännu inte träffat på någon annan golfare. Men på måndag drar allt igång här nere så då tror jag att det blir kanon!
Nu ska jag jobba vidare med bilderna!
Kramar från Josefin

RSS 2.0