Bra budskap!


HOLE IN ONE!

Vi börjar detta inlägg med fredagen den 13:e! Igår åkte vi åtta stycken från school of golf till Ljungbyhed för att möta golfgymnssiet där för en årlig vårmatch. Vi hann inte mer än en kvart bort från Halmstad innan dagens datum gjorde sig påmint. Mitt på motorvägen blev i tvungna att svänga av mot kanten och stanna för att kolla vad som var fel. På en gång märkte vi att vi fått punktering på höger framdäck, så det var bara att ta tag i problemet och lösa det. Som tur var hade vid James med oss som gjorde ett bra arbete med däckbytet och vi kunde snabbt rulla vidare. Vi konstaterade att nu kunde det bara gå bättre, vilket det också gjorde. Vi vann matchen mot Ljungbyhed med 3-1 i matcher. Vi spelade bästboll-sämstboll och det var högt fokus ute på banan och alla ville vinna, så det var riktigt roligt att spela. Jag spelade tillsammans med Porss och vi vann våran match med 2-0.Dags att sluta blicka tillbaka och leva här och nu istället. Dagen idag har bestått av träning ute på Arenan och avslutningsvis 9 håls spel på Tylösand södra. Vädret var kanon, med den härliga solen som värmde mer och mer under rundan. Härligt!:) Har läst mycket om snö på Facebook idag, men det är inget som vi in Halmstad har sett skymten av och det tackar vi för. Det är riktigt roligt att komma ut och spela och extra roligt blir det eftersom greenerna på Tylösand är riktigt bra med tanke på att de nyligen har öppnat. Fint väder, bra greener, trevligt spelsällskap med Kim, Lisa och Fredrik gjorde min lördag väldigt härlig! Men det som satte pricken över i:et denna dag var mitt 125 meter långa slag på det 6:e hålet, par 3, som resulterade i min allra första HOLE IN ONE! Jag såg inte att den gick i eftersom greenen ligger bakom en liten kulle, men Fredrik som först gick förbi hålet var den som konstaterade att mitt slag hade gått i. Wow vilken känsla det var och jag längtar redan efter att få känna den känslan igen! Det är något som jag unnar alla golfspelare att någon gång få göra och få känna på den fanatiska känslan. Lisa och jag spelade match mot grabbarna så på det hålet blev det en ganska lätt vinst, men även matchen totalt sätt slutade med seger till oss tjejer. Vi får se om grabbarna är sugna på revsch framöver kanske?:)


School of golf vs. RIG ljungbyhed

Nu bär det av till Ljungbyhed för idag är det dags för den årliga vårmatchen mellan oss, school of golf mot golfgymnsiet där.

Det väntas regn och rusk, men vi är laddade ändå. Att det dessutom är fredag den 13:e struntar vi i för vi ska ut och spela grym golf ändå.

Let's go!


Nu är jag komplett igen!

Efter att ha känt mig lite ensam och tom utan mina golfklubbor hittade de hem idag och de känns skönt att ha de tillbaka och veta att de finns och att de nu är på rätt plats. Blev så glad då jag öppnade min bag och möttes av min alltid lika glad vän, gorillan Göran, som följer med mig överallt då jag tränar och spelar. Vi är ett bra team så nu är vi laddade att köra igång med träningen igen.

Imorgon ska jag ha lektion med Fredrik och vi ska filma och kolla lite på min sving. Ska bli skönt och kolla av de och se så att all teknik är på sin plats.


Vart är mina klubbor?

Då golfklubborna befinner sig någon annanstans i världen (spanien, danmark, sverige, ja det är det ingen som vet) har det inte blivit någon träning idag, vilket det även från början var tänkt. Man behöver verkligen en vilodag efter en veckas träningsläger med full fart från morgon till kväll, så därför gör det inte så mycket att klubborna är på vift. Fast självklart vill jag ha de hemma så jag vet vart de håller hus och så jag kan sätta igång träning igen. Våra bagar fick inte plats på planet sa det, men de ska bli hemkörde med taxi, men när, ja det återstår att se.

Lägret på Arcos var riktigt bra och dagarna var fyllda med spel och träning. Perfekt att få komma iväg och få ett par rundor i kroppen och samtidigt få bra feedback på vad som fungerar bra, samt vad som man måste jobbar vidare med.

Efter att ha blivit bortskämd med att ha en kock i huset under veckan i Arcos som bjudit på fantastisk god mat var det åter dags att ställa sig vid spisen och själv laga sin mat. Det vore inte fel att alltid ha en kock hemma som bjuder på god mat! Drömma kan man alltid göra:)

Nu är det lite vila och återhämtning som gäller, men sen är det åter till hårt arbete som gäller. Har massor med saker att träna på, fram för allt i närspelet efter att ha fått proffshjälp av Olle (en tidigare europatourspelare). Det var roligt och väldigt givande!

Min dag idag har bestått av en lååång sovmorgon, mathandling, uppackning av väskan, skrivit utvärdering för lägret, fixat med lite skoluppgifter och liknande.

Hoppas alla har haft en fin påsk! Nu håller vi tummarna för att våren och värmen kommer tillbaka!


Uppdatering från Spanien!

Här kommer en liten kort uppdatering från ett regnig Spanien. Tyvärr är vädret inte det bästa utan vi har fått en hel del regnskurar på oss under våra första två dagar. Men enligt rapporterna imorgon anslag det blir bättre då.

Banan är blöt men annars väldigt rolig att spela. Efter en 18 håls rundan är det trött ben då den har sina långa backar och det är trögt att gå i det blöta gräset. Men det är synd och klaga då vi har fet väldigt bra här med fantastiska träningsmöjligheter.

Vi får fantastiskt god mat varje måltid som vår kock Tom står för. Lyx att komma hem till dukat bord efter träningen. Får njuta av det så länge det vara för sen återgår jag till vardagen då all mat ska lagas själv.

Det tar på krafterna att träna och spela hela dagarna, så jag sover väldigt gott så fort jag lägger huvudet på kudden.

Imorgon ska vi börja våra fyra dagars tävling och det ska bli riktigt roligt att spel. Jag kommer att spela med Emil och Gabbe. Vi spela på morgonen, äter lunch och sedan tränar resten av dagen. Det gäller att köra på max när man är här nere för vila kan man göra hemma sen.

För övrigt kan jag säga att jag gjorde årets första eagle första dagen här nere genom att sätta en wedge från 82 meter. Ett perfekt slag rakt not flaggan som landade 1,5 meter kort om flaggen och sedan gick i. Härlig känsla! Det är det fjärde slaget jag sätter i år och många fler ska det bli.

Ha det bra!
Kramkram


RSS 2.0