Finjusteringar

Håller på att finjustera mitt "lilla" slutarbete (14 sidor) i kursen om idrottsskador som vi läser just nu. Ska bli skönt att kunna lämna in det imorgon. Därefter är jag fri från plugg fram till den 12/12 och då väntar skola dygnet runt fram till jul. Vi kör på allt eller inget!

Åter till rättstavning och referenser!


Vinterlandskap

Nu är vintern på här på riktigt i Halmstad! Vaknade upp till en vitt landskap och det har fortsatt att snöa hela dagen. Så nu är det massor med snö ute! Kan inte tycka annat än att det är väldigt mysigt med lite snö och att det även blir lite ljusare ute är skönt! Nu hoppas jag faktiskt att snön får ligga kvar ända fram till jul! Sen kan den försvinna snabbt och våren får då gärna komma med en raketfart!

Jag har pulsat fram i snön fram och tillbaka till gymmet idag och det bara härligt att släpa fötterna genom snön! Nu sitter jag inne och kollar ut över snöfallet och njuter av att se flingorna falla långsamt ner mot marken.


1:a advent

Äntligen är den mysiga månaden december här som innebär att man med gott samvete kan krypa upp i soffan med en filt och sitta framför tvn och kolla på vinterstudion. Det är så min helg har sett ut och jag njuter faktiskt av det!

Tänder massa ljus i lägenheten för att värma både kropp och själ! Älskar att tända ljus för det blir så himla mysigt!

I veckan har jag julpyntat lägenheten och gjort det mysigt, så nu borde julkänslorna snart börja komma.

Första advent idag och jag har tänt det första ljuset i adventsljusstaken. Det första ljuset brukar innebära att det nu kommer gå i en rasande fart fram till jul.


RSS 2.0