Ensam

Usch va ensamt och tyst det blev i min lägenhet nu efter att min lillasyster åkt hem idag. Det har varit så fantastiskt mysig och roligt att ha henne på besök. Trots att hon var här nästan en vecka så har tiden bara sprungit förbi. "Tiden går fort när man har roligt!".

Nu är det tillbaka till vardagen som gäller och nu väntar en tid mycket ökande mängd fys, vilket jag känner mig väldigt taggad för. Det kommer även att vara en hel del plugg framöver, men det ser jag vara fram emot!

Nu ska jag ställa mig i köket och göra en räk och kesopaj. Perfekt att göra pajer eftersom det ger massa matlådor att fylla upp frysen med.

Bifogar en fin bild som jag och Johanna tog på stranden då vi var ute på en långpromenad häromdagen.


Mysig lördag!

Har just nu finbesök hos mig i Halmstad. Min fina lillasyster är på besök och det är så himla mysigt! Idag har vi gått på stan och jag har nu inhandlat mina första julklappar. Längtar till julen då jag får komma hem och mysa med familj och släkt.

Vi har nu ätit middag på stan och väntar på att klockan ska ticka framåt lite mer. Vi ska gå på bio! En bra avslutning på en fantastiskt mysig lördag tillsammans med bästa lillasystern!

Skickar med en bild på den goda fika vi mumsat på idag.


Nedräkning

Idag är det två månader kvar till julafton. Dags att börja köpa julklappar? Ser fram emot att komma hem till familj och släkt och ha det mysigt och trevligt! Det är det bästa med julen! Julklappar klarar man sig utan bara man får umgås med de som ligger en varmt om hjärtat!


Höstmys

Går inte en dag utan att jag tänder en massa ljus i lägenheten för att mysa till det nu när hösten är här. Det är det som är mysigt med hösten!

I helgen var jag på stan och köpte lite vackra rosor som jag fick av min snälla mamma. Fina blommor hemma gör en lite gladare!


Psykologiska perspektivet

Sitter just nu och gör ett arbete i vår idrottsskadekurs som vi läser just nu. Skriver om skador utifrån det psykologiska perspektivet. Intressant, roligt och lärorikt! Dags att låta fingrarna fortsätta att smattra mot tangenterna!


Bilderna säger mer än tusen ord!


Framme!

Nu är vi framme i St Andrews. Resan har gått bra och det känns underbart att vara här. Jag är så lycklig över att jag får uppleva detta. Ska njuta maximalt hela veckan!

Vi bor väldigt mysigt mitt inne i St Andrews och Emma och jag har havsutsikt från vårt sovrum! Härligt!

Nu ska vi göra i ordning oss för att vid kl.20 gå ut och äta med skottarna.

Uppdaterar er mer inom kort!
Kram


Kanelbullens dag

Igår var det kanelbullens dag och jag tog tillfället i akt och passade på att baka och sedan bjöd jag över alla schoolofgolfare. Trevligt och mysigt att samlas alla på en fika. Bullarna blev dessutom omtyckta så det blev en lyckad fika!


Tomater i stora lass

Jag var precis ute i växthuset för att hämta in några tomater till salladen. Men det blev inte några, utan massor!! Totalt tre krukor fylldes innan det tog slut. Nu blir det till att äta tomater! Mums!


RSS 2.0