Simmande älg på golfarenan

Igår fick jag va med om något som riktigt höjde på ögonbrynen och som jag fick gnugga mig i ögon för att tro på att jag så rätt. Med en kopp kaffe i handen satt jag ute på golfarenan igår då jag plötsligt får syn på något konstigt som flöt runt i dammen. Men ganska snart insåg jag vad det är, en älg simmandes i dammen på golfbanan. När jag ropar ut det tycker först alla att det låter väldigt märkligt och tror nästan inte på mig. Men mycket riktigt var det en älg som tog sig en skön simtur. Då han väl kom upp ur dammen hade han lite svårt att välja åt vilket håll han skulle springa åt, men tog beslutet att springa över äventyrsgreenen ute på arenan. Kanske inte det bästa beslutet med tanke på alla märken som blev efter hans inte allt för lätta löpsteg.


Heminredning

Jag har precis hittat min nya favorithemsida där jag kan drömma mig bort bland massa fin heminredning! 
 
 
 
Jag passar på att vara med i deras tävling om dessa fina muggar. Tycker att ni också ska ta chansen på:
http://www.mixin.se/tavlingar
 
Håll tummarna för att jag vinner! :)
 
 
 
 

Skönt med helg!

Har precis njutit av en god frukost i lugn och ro. Det är det som jag uppskattar med helger allra mest, att kunna vakna upp och utan stress över att man ska iväg kunna äta och ta det lugnt.

Vid elva ska jag följa med Louise till Tylösand och träna lite. Hoppas bara vi inte flyger iväg med den kraftiga vinden.

Annars är det en hel del andra saker som sak fixas under helgen.
* tvätta
* dammsuga
* planera kommande vecka
* skrivet ihop ett personlig brev för att kunna söka jobb
* fylla i träningsdagbok
* tävlingssammanfattningar
* plugga
* göra storkok för att fylla upp frysen med lite matlådor

Ja det finns verkligen att göra men det är skoj.

Trevlig helg!


Nu är vardagen igång igen!

Idag började mitt andra år på school of golf och det känns otroligt bra att vara tillbaka här och få köra på med vardagen här nere igen, vilket innebär skola, massa träning och mycket annat skoj.

Känns som att det går snabbt att komma tillbaka in i rutinerna här nere. Dagen bestod av fys, fystester, 3D-analys och träning ute på arenan. Full fart från början och det är skoj! Underbart att va tillbaka och få träna på en anläggning i världsklass, Golfarenan! Kommer bli många timmar där framöver och givetvis mycket spel på alla andra fina banor vi får vara på! Känner mig redo och laddad för att ge järnet och ta vara på allt här nere!

Full fart framåt!


Bio

Det har varit en härlig första dag här i Halmstad och jag har hunnit visa runt pappa och Simone på mycket. Vi avslutar nu dagen med bio, premiären av Hamilton 2. Hoppas att den är bra!


Rundvandring i Halmstad

Idag ska jag visa runt pappa och Simone här i Halmstad och visa upp de ställen som jag håller till på här nere. Vi ska förbi högskolan, golfarenan, Halmstad golfklubb, Tylösand, riccardos glass (god italiensk glass som är väldigt populär här nere), äta Sveriges godaste pizza och slutligen gå på bio och se Hamilton 2 vilket ska bli mysigt och roligt! Det kommer bli en bra dag!

Känns skönt att vara tillbaka här i Halmstad och på måndag drar vardagen igång igen och då blir det full fart!

Ha en bra dag!


Hejdå Enköping!

Nu är det sista dagen hemma i Enköping, för imorgon bär det åter av till Halmstad för mitt andra år på School of golf.

Tvätta, packa, ärende på stan, möte på golfklubben, middag med mamma, träffa kusin för arbete med hemsidan och annat småfix. Åkte med mamma in till stan redan vid kl.6 imorse, men det är bra att komma igång tidigt så att jag hinner med allt.

Full fart framåt!!


RSS 2.0