Träningsläger

Resväskan är åter packad och imorgon åker jag tillsammans med sex andra från School of Golf på träningsläger till Arcos i Spanien. Vi var där även förra året och det är en riktigt bra träningsanläggning och en bra banan. Ser väldigt mycket fram emot att få komma iväg för att spela och träna från det att solen går upp till det att den går ner igen. Träningsläger innehåller tre ord: äta, träna, sova! Det är underbart att enbart kunna fokusera på de tre orden.

Beroende på åtkomsten till Internet så kommer jag att hålla er uppdaterade om mina dagar!

Adios!

Revansch

Idag spelade jag golf, vilket jag inte gjort de andra dagarna. Jag vågade slå slagen, njöt, pratade mycket med den trevliga spanjorskan jag spelade med, gick och sjöng och hade en riktigt bra dag i solen på golfbanan.

Jag är stolt över mig själv att lyckas vända allt utifrån mörkret och åter börja se ljuset. 10 slag bättre idag och imorgon ska jag gå ut med samma känsla i kroppen, njuta och även putta bättre. Att gå från botten mot toppen känns som moroten jag har nu och att hitta tillbaka till att våga spela avslappnat och slå slagen så enkelt så möjligt.

Herregud jag befinner mig på en av Spaniens finaste golfbanor och får möjlighet att spela denna grymma bana fem gånger under en vecka. Njuta och vara glad är vad jag ska vara nu.

Imorgon är sista tävlingsdagen, sen avslutningscermoni och natten mellan lördag till söndag åker vi till flygplatsen och då är detta äventyr över. Ett äventyr som inte alls började så som jag tänkte det, men som har all möjlighet sluta som som jag tänkte mig.

Positivare, gladare och hungrig på mer golf är vad jag är nu!

Tack å hej!


Full av tankar men ändå helt tom

Dag 1 i leddes med storm (upp till 17m/s) och riktigt tuffa flaggplaceringar. Jag började okej men fick slita och allt slutade med att huvudet vann över mig med rädslor och frustration. Besviken, arg och väldigt ledsen.

Ny dag idag och nya möjligheter. Efter en halvknackig uppvärmning inledde jag de två första hålen riktigt bra med par och birdie! Sen kom tre tunga hål med trippel, dubbel, nio. I dessa siffror ingick studs på väg och out, ospelbara lägen i bunker. Det var inte alls min dag med studsar och liknade. Jag fortsätter att kämpa och kom igen bra. Men sen hade jag något mer skithål.
Det kändes som att jag spelade mycket bättre idag, men inte om man kollar på siffrorna... Idag var jag inte slagrädd jämfört med igår. Nu ska jag kommer ifrån rädslorna på green också.

Jag blir rädd, passiv och allt blockerar sig i huvudet. Skulle jag få en flygbiljett nu skulle jag inte tveka på att åka hem. Brukar inte ge upp men nu är jag så fruktansvärt ledsen och besviken att jag bara vill hem. Besviken på mig själv att inte klara av att spela det spel jag kan pga att jag är rädd. Rädd för att misslyckas. Men efter två dagar kan jag konstatera att det inte kan bli så mycket sämre så för hoppningsvis vänder det nu. För någon gång måste det väl göra det?

"Det som inte dödar, det härdar"

Kan tillägga att Ebba och Johanna spelade bra idag så de lyfter laget framåt. Jag hoppas nu kunna gå bidrag de nästkommande två dagarna.

Kram på er där hemma!


Regn

Hej på er!

Idag behöver ni inte vara avundsjuka på mig för att jag är i Spanien. Här har det nämligen regnat hela dagen och jag har precis avslutat träningen för dagen. Ser ut som att jag har duscha.. Men faktum är att det blöta vädret inte gör mig så mycket för det är så underbart att få träna på grönt gräs och grymma träningsområden.

Igår spelade vi in och banan är precis som förra året i riktigt bra skick! Ser fram emot de fyra kommande tävlingsrundorna med start imorgon. Jag känner mig taggad, laddad och rep och vet vad jag ska gå ut och göra: "min grej!"

Ikväll blir det spagetti och köttfärssås till middag för att ladda upp med energi. Vi går ut i de tre första bollarna imorgon och kommer att spela med en från Wales och en från Frankrike. Jag går i tredje boll så för mig blir starten vid 8.17.

Imorgon och resten av veckan livas bättre väder så det ser vi fram emot!

Ha det bra så lovar jag att höra av mig snart igen. Vi har bara internet i klubbhuset så det är begränsat vad jag kan uppdatera er. Men ska göra mitt bästa!:)


Packa, väga, packa, väga osv.

Hela min lördag har bestått av packning och kvällen avslutades med massa vägning av bagagen. Ryanair är så petiga och jag har nu flyttat runt saker mellan väskorna så att allt nu väger på perfekt med 1-2hg marginal.

Nu blir det till att försöka sova lite innan klockan ringer tiiidigt imorgon vid 5.30. Dusch, frukost, hämta bil, packa bil, köra till Göteborg och sen lyfter planet kl.10.55. Vi (jag och Ebba) kommer att möta upp Sofia och Johanna på flygplatsen i Malaga! Kommer blir en fantastisk vecka tillsammans med dem tjejerna!

Känner mig laddad och väldigt redo för att åka till Spanien och äntligen få gå ut på grönt gräs igen och spela! Sotogrande är bland den bästa banan jag spelat så det ska bli riktigt skoj att dra igång golfsäsongen 2013 på just den banan.

Sovgott!

Ps. Spana in vår nya snygga bag som vi fått till skolan nedan:)


Är långt ifrån rastlös

Ja då jag inte tränar så behöver jag inte fundera så mycket på vad jag ska göra. Har en del att läsa nu!

Tjocka böcker och på engelska! Men det är ju alltid roligt med utmaningar!


Vårväder

Halmstad bjuder på underbart vårväder just nu med strålande solsken, klarblå himmel och värme!! Äntligen är våren här!
Tränar och spelar golf hela dagarna just nu och njuter maximalt av det! Å ännu bättre ska det bli i och med resan till Spanien på söndag för årets första tävling. Allt känns riktigt bra, men det gäller att hålla förväntningarna på en bra nivå och åka dit för att njuta och ha roligt!!


RSS 2.0