Längtar....!

Det är helt galet vad jag längtar efter sommarlov just nu. Skolan är bara tung just nu med tre prov och en inlämning kvar innan jag får gå på sommarlov. Jag försöker bita ihop nu och kämpa ändå in i mål för sen ska jag verkligen njuta av en underbar sommar. Längtar efter att bara kunna vara på golfbanan hela dagen och behöva åka hem för att plugga. Fast som det är med allt så finns det självklart en baksida med att få sommarlov - jag kommer inte bo med mina underbara vänner här på skolan och jag kommer sakna dem så mycket. Vi är som en stor familj och gemenskapen är så himla underbar och jag kommer sakna det massor!

Jag har ju som sagt en hel del skolsaker kvar men jag har även saker med golfarna kvar innan sommarlovet, men det är bara en massa roliga saker. Vi ska spela CelsiusOpen där lärarna och andra elever får vara med och spela tävling med oss, vi golfare ska åka på picknick som Ronnie har snickrat ihop något roligt med som en avslutning och vi ska ha med oss badkläder och allt. Det kommer bli roligt och mysig! Sen ska vi även åka till GRÖNA LUND sista veckan! Så hiiiiiimla roligt! Vi ska åka karuseller tills vi inte längre kan stå på benan och jag är övertygad om att det kommer bli en massa skratt!

Nu ska jag ta och dyka in i min biologibok en stund innan det är dags att sluta ögonen och sova för imorgon måste batterierna vara laddade till max. Träning på morgonen och sen bär det av till Salem i Stockholm för att spela in inför riksen där i helgen. Är riktigt taggad och det ska bli skoj att spela! Det är jag, Emma och Louise som kommer att åka tillsammans och bo tillsammans hemma i Enköping.

Hare bra och god natt!

Short game masters!

Hej på er!

Nu var det verkligen ett tag sen sist, men nu kommer i alla fall en kort liten uppdatering nere från Skåne där jag är just nu. Jag är  just nu i Klippan där vi bor och ska imorgon spela Short game masters som går på Örestad. Det är en 36 håls tävling med bara korthål, med ett längst hål som bara är 124 meter. Det ska bli roligt att spela denna annorlunda tävling och det är ju samtidigt väldigt bra träning att få nöta wedgar, närspel och puttning i skarpt läge.

Min puttning som varit det som inte fungerat helt bra nu i början av säsongen känns riktigt bra nu och det gäller att fortsätta tro på det. Jag är galet taggad på att gå ut och spela riktigt bra imorgon!

Idag har jag varit på banan ett par timmar och tränat puttning samt spelat in banan. Den är i väldigt bra skick med hård och fina greener för att vara en korthålsbana. Jag spelade in med Ellinor, Patric och Emelie. Banan tar bara 2 timmar att spela, fast imorgon får vi nog räkna med lite längre tid då det troligtvis kommer bli kö och mycket vänta.

Nu ska jag gå och äta, det blir grillat ikväll MUMS!!!! Jag måste också hinna med och plugga lite matte inför nationella proven som vi har på tisdag, tråkigt men det måste göras.

Ha en fortsatt trevlig helg!


RSS 2.0