Om mig...

Jag heter Josefin och är 16 år. Jag är uppvuxen och bor i Enköping tillsammans med min familj. Jag är en glad, omtänksam och ambitiös tjej som brinner för golf. Jag började spela golf vid 10 års ålder. Jag har precis börjat på golfgymnasium i Uppsala och satsar helhjärta på golfen samtidgt som jag får en väldigt bra utbildning.

Följande meriter har jag hittills i min karriär:

  • Finalspel i Skandia Cup (Sveriges största ungdomstävling där de 16 bästa från hela landet fajtas om att bli Sveriges bästa junior) tre år i rad, 2006-2008.

  • Klubbmästarinna 2008

  • Spelar på Skandia tour Riks

  • En sjätte plats på DM

  • Seriespel med Enköpings damlag i div. 1

Detta var lite kort om mig och det kommer komma mer framöver. Ställ gärna frågor om ni har det!

En nya och spännande golfblogg!

Hejsan!

I den här bloggen kommer man i huvudsak kunna läsa om en massa golf, både allmänt om det men också om min egna golf. Med allmänt menar jag att man kommer kunna läsa om säsongens golfkläder, utrusting oxh mycket annat. Stor del kommer att handla om min egna golf där ni får följa mig på golfgymnasium, träningsläger i Spanien, tävling, träning, fritid och allt detta binds samman till en mycket stor dröm. En dröm där jag en dag är med och spelar på de stora tourerna och reser runt i hela världen och gör det jag älskar allra mest, nämnligen att spela golf.

Jag hoppas att just du vilja följa med på min resa och att vi tillsammans kan uppfylla våra drömmar genom inspiration, peppning, glädje och gemenskap.

I nästa inlägg kommer ni att kunna läsa om mig och förhoppningsvis då lära känna mig en aning och få reda på vem jag egentligen är.

Tills dess, ha en riktigt bra lördag!

// golfjossan //


RSS 2.0