Nu är vinterdäcken på

Nu är jag precis klar med bytet till vinterdäck på pappas bil. Det gick bra även om muttrarna ibland satt åt lite för hårt så jag fick ta i med hela min kropssvikt.

Nu tror jag att jag ska ta och cykla upp till golfen en vända och slå lite. Måste känna lite på slagen inför imorgon om jag ska träffa Daniel Bäck då och vi ska filma.

Ha en fortsatt bra dag!


Ny design!

Som ni säkert ser har bloggen fått ett nytt lite snyggare utseende och det är tack vare min snälla kompis Linda som satt igår kväll och fixade åt mig. Vad tycker ni om det nya utseendet??

Tack så jättejättemycket Linda för att du gjorde min blogg så fin!

Klicka gärna in på hennes sminkblogg här.


Nu ska jag äta frukost och sen ska jag ut och byta däck på pappas bil. Det är ju något som man måste kunna inför körkortet!

Ha en Halloween!



Idag gäller det!

Nu är det riktigt spännande för idag är det nämligen finaldagen av JSM klubbslag nere i Spanien där Upsala är med och spelar. De är med i matchen och jag hoppas verkligen att de krossar allt motstånd under dagen och kan åka hem som segrare!



GO UGK!!!


Torsdag

Det blev en skön sovmorgon och jag tror minsann förkylningen är på väg att försvinna nu vilket känns skönt så att man kan dra igång med träning för fullt igen. Jag längtar massor och är riktigt taggad på att satsa stenhårt på träningen och förhoppningsvis bli stark!!

Vid 1 träffade jag Linda och Bea nere på stan och vi gick och åt lunch på Wickmans och där satt vi och pratade och lite så. Efter lunchen gick vi och kollade lite i affärer. Det finns så himla mycket fina kläder nu så  jag skulle kunna shoppa hur mycket som helst om jag bara hade pengar.

Idag har jag även varit runt och sökt lite helg och lovjobb så jag har nu lämnat in ett personligt brev på olika ställen och hoppas på att få något svar framöver.

Nu ikväll har vi ätit tacos vilket var riktigt gott och sen blev det film som avslutning på denna kväll. Vi såg en Johan Falk och den var riktigt bra och spännande.

Nu höll jag precis på att glömma skriva en sak. Jag var nämligen på körskolan idag och pratade med dem hur jag ska lägga upp allt med mitt körkort. Jag fyller år den fjärde mars vill ta körkortet innan den 8:e mars eftersom det är då som vi åker på träningslägret. Det blir väldigt tajt men jag hoppas på att det går för det skulle vara jäkligt skoj att ha det då. Nu i nästa veckan ska jag prata lite med bilskolor i Uppsala för att se och det går att sätta ihop något paket. För att lyckas med detta måste jag ju även klara teorin så därför ska jag fortsätta på det som jag började med igår, nämligen att plugga körkortsteori. Håller på med vägskyltar.

Sovgott!




Panoramica golf

Nu är det bestämt vart vi ska på träningsläger med skolan i vår! Vi kommer åka till Panoramica som ligger i östra Spanien. Nu har jag något att blicka fram emot under de kalla och tråkiga hösten/vintern. Nu gäller det att börja spara pengar. I morgon ska jag försöka söka lite jobb att ha under jullovet så att jag kan tjäna lite extra pengar.

Här är lite bilder på stället vi ska till!





Onsdag

God morgon!

Hade jättesvårt att somna igår trots att jag var väldigt trött, men nu känner jag mig iaf utvilda och redo för en ny härlig lovdag. Då jag har skrivit klart detta ska jag springa in i duschen lite snabbt, göra mig iordning och sen äte lite frukost. Sen blir vi hämtade av pappa och ska åka och klippa oss på någon frisörskola i Jacobsberg. Förhoppningsvis vet eleverna vad de gör och håret blir inte allt för snett och ojämnt.

För resten av dagen har jag inge planer alls, men alltid hittar man på något. Några saker jag ska fixa under lovet är: bilder till min fotoram, tvätta lite så att jag får med mig rena kläder tillbaka till Uppsala, ha ett par skolarbeten jag behöver göra, samt så ska jag träna lite.

Nej nu springer jag till duschen!
Ha en superbra dag!

Gokväll!

Hejsansvejsan!

Nu är jag hemma efter en lång shoppingdag i Bolänge (Kupolen) med min mormor och morfar. Jätteroligt att de vill åka så där med oss barnbarn och shoppa. Idag belv det verkligen supermycket shopping för min del. Roligt med en hel del nya kläder,dock känns det som att min plånbok inte är lika glad, menmen. Imorgon blir det ytterligar en utgift, men det är absolut välbehövlig. Jag ska till frisörer och klippa mitt otroligt slitna hår.

Idag shoppade jag följande saker:
Träningskläder på STADIUM: ett blått linne, en rosa tränings-bh, svarta långa mjukisbyxor och en långarmad tröja med dragkedja - tröjan är svart, grå och lila.
GINATRICOT: en stickad stor tröja (supermysig), en stickad kofta och en t-shirt.
H&M: En lila stickad kofta, en tröja (grå full med paljetter - en riktig discotröja), ett tvåpack strumpbyxor och hårnålar.
En tavelram från lagerhouse

Ja, det blev minsann lite shopping men jag är verkligen supernöjd med allt!

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och gå och lägga mig, trots att klockan bara är 8, men jag har gått och blivit förkyld och är supertrött så om jag sover kanske jag blir frisk fortare.

Sov gott!

Lite av 2009 års golfsäsong i bilder

Golfsäsongen började med ett träningläger i Spanien under en månad. Det var verkligen den perfekta uppladdningen inför en ny tävlingsäsong och jag lärde mig massor under den resan, samt fick med mig en himla massa träning hem i bargaget. På bilden nedan är de fantastiskt fina lägenheterna som vi bodde i.



Sofie och jag vid havet!


Ett härligt glatt damlag från Enköping som vann div 2 så 2012 väntar div 1!!


JMI-finalen i Halmstad. Vi var på stranden efter en rundan och kollade på den fina utsikten samt klättrade på sandkullar för att ta lite fina kort. Och som ni ser på kortet var det väldigt roligt!!!



Stranden i Halmstad är verkligen helt sjukt fin!!


September är en sommarmånad, så självklart var kläningen på då jag spelade JMI finalen!


Chip...


Bunkerslag...


Madde som tränar puttningen efter 2:a varvet.


Lilla Sofie lyckades brotta ner stora mig mitt på puttinggreen på Haverdal.


Sofie och jag




Emmas första utslag på JMI på Roslagen.


Mitt första utslag på JMI på Roslagen. När jag peggade upp på första tee visste varken jag eller Emma vilken runda vi väntades oss... Det blev en 18 håls runda som tog 7 timmar och 10 minuter pga det helt sjuka vädret vi hade. Jag har aldrig någonsin spelat i sämre väder, men jäklar vad vi (Emma och jag) hade roligt under hela den tävlingen. Det är en tävling som jag aldig kommer att glömma!


Så här vita fötter har man då man spelar golf varje dag under sommrarna!

Det här var bilderna jag hade att bjuda på den här gången! Jag blir glad av bilderna och längtar redan nu massor till nästa sommar. Forhoppningvis kommer det lite fler bilder framöver, bilder från den andra kameran och mobilen.

Lördag

Hejsvejs!

Nu är det äntligen lov och jag kan säga att det är riktigt skönt för den här skolveckan var helt sjuk. Vi hade 7 stycken uppgifter på 5 dagar. Nu under lovet har jag inte så mycket planerat utan det blir väl att ta det lugnt, träna (dagliga dosen som Emma och jag ska köra stenhårt med framöver) och umgås med familj och vänner.

Nu ska jag springa in i duschen lite snabbt och sen ska jag iväg och träffa min underbara kompis Camilla. Vi har inte så mycket planerat för dagen utom att vi ska ner på stan en sväng och kolla. Kan inte minnas sist jag gick på stan i Enköping.

Nej nu måste jag ta och skynda mig. Ha en bra lördag!
(Kolla gärna in på bloggen ikväll för nu ska jag börja sumera 2009 års golfsäsong i lite härliga bilder)


Uppland vann höstmatchen för andra året i rad!

Klicka här för att läsa på Upplands golfförbunds hemsida om hur vi krossade både Västmanland och Stockholm i matchspelet!

RSS 2.0