Underbara Gotland!

Nu sitter vi här i vårt egna lilla supermysig hus och kollar på allsång på skansen. Till middag idag blev det mackaroner och korv.

Ispelet idag gick bra och skulle jag säga en sak om banan så är det att den är superkort! Men det kommer bli roligt att få spela en sån typ av banan också. Slagen fungerade riktigt bra och den känslan jag hade i kroppen idag hoppas jag och ska göra allt för att ha även imorgon. Jag ska vara avslappnad och slå ett slag i taget, samt ha riktigt roligt!

Jag trivs jättebra här och stannar GÄRNA längre!

Ha det bra ni alla också!

PS. Tack farfar för att du hjälpt och gjorde mig sällskap på tåget till stockholm imorse!

På båten

Nu har jag precis klivit på båten och satt mig ute på däck för att luta mig tillbaka och njuta av solen.

Mot Gotland!

Nu har jag precis satt mig på bussen från stockholm på väg till Nynäshamn där jag sedan ska gå på båten mot Gotland.Tågresen mellan Enköping och Stockhokm gick bra och hade gått om tid på sig att ta sig till bussen. Jag hade bokat min biljett till det tåget som jag tog, fast vi hade besätmt att jag skulle ta ett tidigare tåg eftersom det varit mycket förseningar. Tror ni inte att det tåget då var försenat, en hel timme! Så mitt ordinarie tåg kom innan så det var bara att hoppa på det då.

Väl framme på Gotland kl. 14.25 ska jag åka ut till golfbanan och spela in inför tävling imorgon och på torsdag. Sen blir det bara till att ta det lugnt ikväll och ladda inför tävlingen. Det ska bli väldigt roligt att spela och jag hoppas på att det ska gå bra. Då jag har tränat de senaste dagarna har allt känts ganska bra. Men som alla vet är träning - träning och tävling -tävling. Fast en positiv sak med min tärning är att jag nu för tiden tränar med spellikt än tidigare.

Ha en underbar dag och njut av solen och värmen!

Imorgon åker jag till Gotland!

Hej på er i den underbara sommarvärmen!

Nu har jag precis suttit och bokat klart det sista till min resa till Gotland imorgon-torsdag. Har aldrig varit där så det ska bli skoj att åka dit och se den fina miljön som är där. Får se om man hinner se något annat än golfbanan då man är där. Det ska bli väldigt spännande att ta sig dit eftersom jag ska göra det på helt egen hand. Först tåg till Stockholm, sen buss till Nynäshamn och sen en båtresa på 3h till Visby.

Nu på morgon var jag ner på friskvådarna och pumpade lite på gymmet, Riktigt skönt var det. Först körde jag 30 minuter intervaller på steppen och gissa och jag svettades. Det var helt sjukt vad jag svettades under den timmen, fast jag tycker ändå att det är ganska härligt.

Efter gymbesöket träffade jag bea och linda för en liten picknick i klosterparken. Det var trevligt att få träffa dem igen eftersom det var länge sen sist.

Nu ska jag ta och gå och packa lite snabbt för sen bär det av upp till golfbanan och tränar i värmen.

Ha en underbar dag!
Kram på er alla!

Det skulle vara coolt att få se dessa då jag är på Gotland!

Bilder från seriespelet!




Annika, Madde, Monica och jag

Bilderna lånade från Enköpings Golfklubbs hemsida.

En hel dag träning i värmen!

Hejsan!!

Jag har varit lite dålig på sista tiden oatt skriva här på bloggen men det beror på att det har varit väldigt mycket tävlingar samt att jag har varit trött då jag inte tränat eller tävlat.

Här kommer några korta punkter om vad som hänt den senaste tiden:
* Enköping klarade inte att ta sig vidare i JSM klubblag. De flesta av oss spelade väldigt bra, men trots det räckte det inte hela vägen fram.
* Fredag och lördag den här vecka har vi spelat seriespelt omgång 1 på hemmanbanan. Resultatet blev att vi leder med hela 36 slag inför nästa omgång som vi kommer spela på Söderby.
* På tisdag åker jag till Gotland för att spela Skandia Tour riks 4. Nu hoppas jag verkligen på en topp-placering så att jag kan höja min rankingpoäng. Samt skulle jag vilja ta mig upp till Elit för jag tror att det skulle vara otroligt lärorik och ett steg framåt i min utveckling.
* I torsdag vann jag en klubbtävling och jag spelade stabilit och bra. Första 9 hålen gick jag -1 vilket aldrig tidigare har hänt på Enköping. Sista 9 hålen som jag normalt sätt brukar spela bättre på gick jag +3. Jag alltså +2 totalt vilket räckte till en seger. Det spelar igentligen inte så stor roll eftersom jag hade den här tävlingen som en träningstävling. Jag följa alla utom ett mål riktigt bra så dem ska jag fortsätta jobba med framöver eftersom det visade sig att de fungerade bra.

Idag väntar en hel träningsdag uppe på golfbanan i den underbara värmen. Måste försöka hitta tillbaka till bollträffen nu inför Gotland så det blir till att träna tempo idag. Jag ska även träna kortputtar (samt lite fys-staff vid puttningen), wedgar och lite bunkerslag.

Ha en bra dag!

Dag 1 - JSM

Hej på er!

Orkar inte skriva ett så långt och detaljerat inlägg nu utan jag vill bara uppdatera er läsare om vad som händer i mitt golfliv just nu.

Idag har jag och åtta andra från min klubb varit iväg och spelat JSM klubblag på Torshälla. Det har väl inte gått så jättebra resultatmässigt för oss, men alla har verkligen kämpat och gjort sitt bästa. De flesta av oss har spelet väldigt bra, jag är en av dem. Mina drivar har gått superbra bra och jag träffade 16 av 18 möjliga fairways. Båda rundorna idag spelade jag mix-foursame med Fredrik och vi har varit ett bra team och haft väldigt roligt och peppat varandra bra. Imorgon ska jag spela en singel-match mot någon i Torshällalaget. Känns riktigt skoj och jag hoppas verkligen på att de bra drivarna håller i sig.

Nu är det dags att hoppa i säng och samla en massa krafter till imorgon. Jag lämnar mitt hem vid kl.5.40 för att åka iväg och spela JSM. Det kallar jag sovmorgon på sommarlovet!

Ha det bra och sovgött!

På väg hem från Norrland

Hej!

Hoppas alla har haft en härlig midsommar. Jag har varit uppe i Norrland och träffat släktingarna på pappa sida, ätit massa god mat och njutit av härligt sommarväder. Under helgen har det blivit vila från golf och jag har bara tränat lite fys. Nu är jag väldigt sugen på att träna och spela och det kommer jag också göra eftersom jag har tävling mån-lör. Det enda som är lite mindre bra just nu är att jag har varit så himla trött de senaste dagarna. Vet inte om det är för att jag har tagit det lugnt och slappnat av? Hoppas på att jag är full med energi nu i veckan för det kommer jag behöva..

Nu ska jag ta och försöka sova lite eftersom vi har ganska långt kvar.


Onda fötter

Nu har jag precis klivit på tåget och är på väg från Gävle till Uppsala. Kommer vara där under dagen och träna ut på UGK. Senare idag kommer pappa och de andra och hämtar mig så åker vi upp till Härnösand för att vara där under midsommar. Det ska bli väldigt roligt att få träffa de uppe i norrland eftersom det var ett bra tag sen sist nu.

Tänkte summera veckans tävling och jag kan berätta att jag känner mig supernöjd med min prestation. Från att ha kommit till Gävle och det kändes inte alls bra till att sluta på en 5:e plats känns som att jag inte kan vara mer än nöjd. Visst är det roligt med en bra placering (en 5:e plats är min bästa placering på riks) men som jag tidigare har skrivit har allt det andra med processerna och så varit mycket viktigare för mig. Om jag ska se till mina processmål som jag har haft under de här dagarna är det min bästa tävling hittillls på säsong för så här bra har jag aldrig tidigare genomfört processmålen. Mot slutet av tävlingen hade allt fastnat i huvudet så att det i princip skedde av bara farten. De har blivit en ny del av rutinen ute på banan så nu gäller det att fortsätta hitta bra processmål att jobba med.

Jag och min rumskompis Emma har haft sjukt roligt under de här dagarna och vi har skrattat massor. På kvällarna har vi mest tagit det lugnt för att vi varit så trött, ätit mat på hotellrummet, kollat på TV och pratat en massa. Igår fick jag lära mig lite nya värmlänska ord som jag måste ta och berätta för Ämma snart.
Både Emma och jag har använt ordet sjukt väldigt mycket under de här dagarna, här några exempel:
* Sjukt ont i fötterna
* Sjukt långa par4:or (längsta var 400m, vilken tjej når in på ett sånt hål om det är vatten framför??)
* Sjukt lång par3 på hål 9 ( 189m och motvind. Många tjejer slog drive.)
* Blå oc vit tee har varit sjukt nära varandra på en del hål (på vissa har det bara varit 5 meters skillnad.)
* Har spelat sjukt bra
* Det har varit sjukt roligt

I måndags spelade jag in, i tisdags spelade jag 36 och även igår blev det 36. 90 hål på tre dagar! Gissa om fötterna gör ont... Jag hade helt sjukt ont i fötterna efter igår, menmen vad gör det när man får spela massor med golf och ha roligt?? I min första 18 håls match igår spelade jag helt sjukt bra. På 17 hål gick jag +3. Den matchen var jämn men ag kunde till slut vinna den på hål 17. Efter den matchen var det bara att skynda upp till klubbhuset, äta lite lunch och ladda till min andra 18 håls runda för dagen. I den matchen fick jag möta Emma som jag delat rum med. Lite tråkigt eftersom vi hade planerat att möta varandra i en final, men i och med den matchen var det bara en av oss som kunde gå vidare. Det tråkiga gjorde inte så mycket eftersom vi hade det väldigt trevligt ute på banan och matchen var väldigt jämn. Denna match slutade även den på hål 17, fast den här gången stod Emma som vinnare. Lycka till idag Emma och hoppas du hinner med tåget.

Hoppas ni som läser gillar att läsa det som jag skriver. Skriv gärna en kommentar här nedan och säg vad ni tycker. Kanske ni tycker jag borde skriva om andra saker??

Ha det bra!
// Josefin //

Bra jobbat Josefin!

Hej på er alla!

Min dag har varit väldigt bra och äntligen har lite sommarväder kommit tillbaka. Dagen startade 5.40 imorse. Sen har det varit full fart hela dagen med 36 hål golf. Jag är väldigt nöjd med min insatts och känner mig mest nöjd över att jag genomförde det som jag hade bestämt mig för att göra, nämligen att fokusera helt på processmålen och strunta i resultatet.

Golfmässigt var de första 18 hålen inte så bra (88). Det härliga med hela den runda var att jag tyckte det var roligt att spela trots att det inte gick så jättebra, vilket var en härlig känsla. Efter första 18 låg jag på en 10:e plats. Måste tillägga att de har satt upp banan väldigt svårt och några par4:or är så långa att vi måste spela de som par5:or. De  har berättat att vi spelar den 400 meter längre än vad de satt upp den för SAS damer, vilket är ganska sjukt. 400 meter motsvarar trots allt en par5:a. Det är därför resultaten är väldigt höga. Det var bara jag och en annan tjej som hade en runda under 80 idag. Tycker att de borde gjort det lite lättre med tanke på att det dessutom har regnat massor och vi får ingen gratisrull alls.

Efter en lång lunch var jag laddad med ny energi att bege mig ut på den andra rundan. Första nio hålen på den rundan spelade jag helt sjukt bra och allt flöt bara på. Efter 5 hål låg jag 2 under par och höll i det ända till 9:an, där jag gjorde rundans första bogey. Måste bara få tillägga att jag var den enda tjejen som hade något rött på resultatet idag vilket är roligt. Under hela tiden då jag spelade bra gick jag hela tiden och sa till mig själv att: "fokusera på processerna" och "följ processerna så uppfyller jag mitt mål för dagen". Jag pratade  med mig själv för att inte segla iväg och börja tänka för mycket på resultatet.

slutligen kom jag in på 78 (sänkning!), tio slag bättre än första rundan! Detta gjorde att jag klättrade till en fjärde plats. Men det viktigaste för mig idag var trots att att jag genomförde allt jag hade planerat vilket gör att jag känner mig väldigt nöjd med dagen. Jag har lärt mig av mig själv idag att jag kan tycka att det är väldigt roligt att spela trots att det inte går så bra, vilket är superbra om jag kan fortsätta att göra. För tycker man att det är kul kommer man fortare komma tillbaka till det bra spelet!

Nu ikväll har jag och Emma mest tagit det lugnt och ätit supergod thai-mat som vi köpte med oss till hotellrummet. Båda vi är supertrött och så fort jag har skrivit klart detta ska jag borsta tänderna och sova eftersom det blir lika tidigt imorgon. Imorgon är det matchspel som gäller och det ska bli riktigt roligt att spela eftersom man kan vara offensiv och satsa på alla hål, eftersom man inte kan mer än förlora ett hål. Jag kommer helt klart fortsätta jobba stenhårt med processmålen!!

Ha det bra och sov gott hälsar en trött Josefin


En gladare Josefin

Hej på er!

I inlägget tidigare  var jag inte den gladaste Josefin och allt kändes ganska dåligt (golfen). Stod på rangen och tränade och slagen fungerade inte alls, främst klubborna jag använder vid utslag. ALLT gick ut till höger. Efter ett litet frustrerat samtal till min pappa ringde jag sen världens bästa tränare i Uppsala, Peter och fick några bra tips. När jag gick ut för att spela in peggade jag upp bollen på första tee, tänkte på det Peter sagt och slog en lång drive som gick lite åt vänster med svag skruv. Genast då kändes allt bättre. Resten av inspelet fungerade slagen bättre än på rangen tidigare idag vilket känns som en lättnad.

Vet igentligen inte varför allt blev så tungt eftersom jag vet att det kommer svackor i golfen och jag brukar ha bra tålamod. Men nu har jag fått tankarna på annat med hjälp av Peter, mamma och pappa. Tack för att ni stöttar mig! Nu har jag bestämt mig för att helt fokusera på processerna och försöka strunta i resultat. Genomför jag mina processmål kan jag känna mig nöjd för då vet jag att jag har gjort mitt bästa efter de förutsättningar jag har just nu.

För övrigt har jag haft en supertrevlig dag och kväll tillsammans med Emma som är min rumskompis. Vi har haft riktigt skoj och skrattat en massa. Vi ligger just nu och kollar på Mean Girls på TV. Strax ska jag borsta tänderna och fixa allt tills imorgon. Vi blir hämtade vid 6.30 och innan dess ska vi äta den supergoda hotellfrukosten. Jag har starttid vid 7.50 . Det kommer bli en heldag golf eftersom det är 36 hål.

Ha det bra och sov gött!


Framme i Gävle

Hej igen!

Nu har jag precis kommit fram och sitter i omklädningsrummet på golfbanan. Kl. 15 har jag inspelstid och innan dess ska jag kolla lite hur transporterna till boendet kommer att gå och sen tänkte jag också träna lite slag. Slagen har på senaste tiden inte känts helt bra vilket nu har gett mig en klump i magen, tror jag är rädd för att det ska gå dåligt. Saken är ju den att jag väldigt gärna vill att det ska gå bra. Samtidigt vet jag att jag spelar som allra bäst då jag bara går ut och kör och inte ställer så höga krav på mig själv. Nu ska jag försöka att helt fokusera på att ha roligt och bara köra, lita på mig själv att jag kan och följa mina processmål. Jag ska använda det som jag lärt mig det senaste året på skolan och inte falla tillbaka till gammalt skit. Följer jag allt ovan vet jag att jag har gjort allt jag kunnat för att det ska gå bra.

Målet för dagen är nu att kolla banan ordentligt och göra en spelaplan. Sen ska jag tänka positiv och se till att ha roligt så tror och hoppas jag att de andra jobbiga tankarna försvinner.

Skriver trovligtvis senare ikväll!
// Jössan //

På tåget mot Gävle

Hejhej!

Nu sitter jag på tåget på väg till Gävle. Resan med buss till Uppsala gick bra och jag hade gått om tid på mig tills tåget skulle gå. Tåget var dessutom 4 minuter försenat. Nu ska jag sätta mig och läsa en bok under den korta tid jag har kvar. Ska vara framme i Gävle kl. 13.

Ha en fortsatt bra dag!

Här sitter jag med min mini-dator och uppdaterar er alla!

Gävle nästa....

God morgon!

Idag ska jag på egen hand ta mig upp till Gävle med packning och golfbag med först buss till Uppsala och sen tåg vidare upp till gävle. Det ska bli lite spännande eftersom jag aldrig har tagit mig helt själv förut till en golftävling med buss och tåg.

Väl uppe i Gävle blir jag hämtade på stationen av golfklubben och sen åker jag till golfbanan för att spela in inför tävling. Jag ska spela med en tjej som heter Emma och vi ska även bo tillsammans. Känns som det komer bli en roligt tävling med bra golfspel.

Innan jag åker vid halv 11 ska jag duscha, äta lite och packa det sista så det är dags att sätta igång nu.
Ha en bra måndag!


Bild tagen av mig förra sommaren. Hoppas att vi snart får sådana fina sommarkvällar.


 


Vilken lång dag...

Det känns som att klockan borde vara runt 5, men nejnej den är bara kvart i 1. Att det känns så beror troligvis på att jag gick upp så tidigt samt att vädret är så tråkigt.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på härnäst eftersom jag precis kommit tillbaka från lite träning i regnet på golfbanan. Jag tror att jag ska bege mig ner till gymmet och pumpa lite och sen hem igen och kanske mysa med en film. Senare ikväll måste jag även packa klart det sista till Gävle och Härnösand. Kommer vara i Gävle måndag-torsdag och spela Skandia Your Riks och efter det kommer pappa och hämtar mig så beger vi oss vidare upp till Härnösand och firar midsommar.

Dags att hoppa i träningskläderna. Ha det gött!

Bild från i höstas då vi golfare tränade lite Judo med Fredrik. Det var riktigt roligt och väldigt bra träning. Hoppas vi gör det någon mer gång!

Tävling inställd pga regn

God morgon på er igen, för jag antar att det är nu de flesta börjat vakna!

Ja som ni läste i överskriften blev DM iställd pga regn. Greenerna var alldeles för fulla med regn för att det skulle kunna gå och genomföra tävlingen.

Vi ringde dem igår och fråga om tävling skulle kunna spelas och de svarade att banan tålde väldigt mycket vatten, men det gjorde den i själv verket inte.

Jag tycker det är väldigt tråkigt att tävlingen blev inställd för jag var väldigt sugen på att spela. Lite extra surt är att vi åkte kvart över fem, kom dit och då var det bara att vända och åka tillbaka i en och en halv timme. På hemvägen övningskörde jag och det gick bra och var väldigt roligt.

Nu ska jag göra en liten planering för dagen då jag istället för att tävla ska åka upp till golfbanan och träna. Imorgon åker jag upp till gävle för att spela in till riksen som går där i veckan.

Ha en bra dag i regn så hörs vi snart igen!
// Josefin //


Blir så himla glad när jag ser den här bilden på mig och Madde från förra sommaren. Madde kommer för övrigt hem nästa vecka och det ska bli kul att få träffa henne igen med tanke på att det var väldigt länge sen sist nu.

God morgon!

Nu sitter jag i bilen på väg till Lisinge. Gick upp kl. 04.55 imorse. Just nu öser regnet ner och det ska det enligt prognoserna göra hela dagen. Trots vädret ska det bli väldigt roligt att spela och jag kommer göra regnet och blåsten till min fördel eftersom jag vet att 90% av alla andra kommer gå och lägga energi på vädret och klaga över det.

Nu ska jag skriva ner mina processmål på papper och sen funderar jag på att ta och sova ett litet tag nu i bilen för att samla den sista extra energin inför tävlingen!

Jag tänker på alla er som ligger i era sköna sängar just nu och inte behöver kliva upp vid fem på morgonen och möta regnet.

Ha en bra dag för det kommer jag ha, för nu jäklar ska jag spela bra golf.
// Josefin

Ny tröja!


Denna fina tröja fick jag från min snälla pappa idag! Tröjan är från Rönisch.
Bilden tagen av pappa från vår altan, regn och golfbanan i bakgrunden.

Svensk sommar = regn, regn och ännu mera regn

Hej på er allihopa!!

Det är inte så konstigt att jag inte tycker det känns som sommarlov just nu med tanke på att det regnar hela dagarna. Supertråkigt väder verkligen, jag vill ha strålande sol och 25 grader varmt!

Nu på eftermiddagen har jag varit uppe på golfbanan och tränat och försökt hitta tillbaka till min slag eftersom det är DM imorgon. Jag håller på och laddar mentalt nu och ställer in mig på att det kommer bli riktigt dåligt väder i morgon. Det är i alla fall vad prognoserna säger, men jag hoppas givetvis på att det kan vara lite bra i alla fall.

Banan vi ska spela är tyvärr inte i så bra skick men det är även det bara gilla läget och det kommer vara lika för alla, både banan och vädret alltså.

Ikväll blir det tidig sänggång, kl. 21 ska jag släcka lampan för att sova. Då får jag mina 8 timmar sömn som jag behöver för att vara helt utvilad. Vi kommer att åka 05.15 imorgonbitti, ganska tidigt men jag får sitta och vila lite i bilen på väg dit och tänka igenom allt inför tävling, så som processmål och spelplan.

En sak som har känts konstigt de senaste dagarna är att jag inte har något att plugga. Helt sjukt att något sånt ska kännas konstigt, men jag tror det beror på att vi har haft så himla mycket under HELA 1:a så nu när allt är borta känns det konstigt. Det är väldigt bra med sommarlov eftersom jag nu kommer kunna träna ännu mera golf och samtidigt inte behöva tänka på att man måste hem och plugga.

Jaha det här blev en text om lite allt möjligt, men ha det bra!

Snälla regn försvinn och ge mig solsken istället!


Skolavslutningsbilder


Så här såg jag ut idag på min skolavslutning. Bilden tagen då jag stod och väntade på bussen.


Lockigt hår och en glad Josefin för att det är sommarlov


Lollo, Maja och Sebbe


Adam och Linnéa


Tenniskillarna

Ha en härlig sommar alla underbara klasskompisar, kommer sakna er!

En paus i alla andragradsekvationer och funktioner

Hejhej!

Just nu sitter jag och pluggar en massa matte eftersom jag har slutprov i matteB imorgon. Men nu känner jag att jag behöver en liten kort paus så då passar jag på attt skriva lite på om dagen här på bloggen.

Imorse klev jag upp vid 6.00 för att sedan tillsammans med pappa gå ut och spela 2 generationer vid 8.00.. Vi gick i första boll vilket var skönt eftersom vi då inte hade några som som bromsade upp framför oss utan vi kunde spela på i ett ganska bra tempo. Hur gick spelet då?? Första 6 hålen gick det inte alls speciellt bra utan det var på hål sju som vi började komma igång med spelet. Därifrån och in är vi riktigt nöjda med. Vi hade trevligt och det var skönt att vädret sprack upp och blev bättre under rundans gång.

Efter tävlingen begav jag mig hem och åt lite lunch. Resten av dagen har igentligen enbart bestått utav en massa mattetal. Det är både lätt och svårt men jag hoppas på att det kommer gå bra imorgon eftersom jag har förberett mig bra nu under dagen.

Det är mycket som skall hinnas med under veckan har jag konstaterat. Här är min lista på allt som måste göras:
* Matteprov
* Samhällsredovisning
* Sista golfträningen med skolan
* Träning med klubben
* Egen träning inför det hård tävlingsprogrammet framöver (DM, Skandia och JSM)
* Boka tid och gå till sjukgymnasiten
* Till massören igen
* Spela in Lisinge till DM
* DM söndag
* Lämna in tävlingsräkningar till klubben
* Tvätta och packa
* Skolavslutning

Ojoj, listan kan jag igentligen göra hur lång som helst känns det som. Jag vill även hinna med och träffa Camilla under veckan eftersom det var väldigt länge sen sist. Dessutom måste jag tänka på att hinna med och vila lite mellan allt så att jag orkar med allt.

Nu måste jag ta och återgå till mattepluggandet. Ha en fortsatt bra söndagskväll. kramkram♥

Jäkligt ONT runt mina axlar!

De senaste veckorna har det blivit mycket släpande av tunga väskor och golfbagar fram och tillbaka överallt. Detta i kombination med stress har gjort att jag har fått en massa knutar i axlar vilket gör fruktansvärt ont. Har aldrig haft något liknande och längtar till det går över helt och jag kan köra på som vanligt. Idag var jag hos en som heter Stig och fick massage i 45 minuter. Det var riktigt skönt samtidigt som det gjort väldigt ont. Han var riktigt duktig och jag ska tillbaka till honom på fredag igen för ytterligare en behandling. Jag måste även tillägga att han är helt blind och det är med hjälp av hans händer som han"ser". Han lyckades hitta punkterna som behövde få sig en omgång.

Imorgon ska jag spela 2-generationer med min pappa och jag hoppas kunna spela riktigt bra golf trots axlarna. Vi går ut i första boll kl. 8.00 imorgon villket är väldigt skönt eftersom jag då kan plugga matte hela eftermiddagen imorgon. Har nämligen slutprov i matteB på måndag. Mitt sista prov, sen är det sommarlov vilket ska bli väldigt skönt samtidigt som det ska bli tråkigt. Det här att nog första gången jag inte längtar till sommarlov vilket beror på att jag har det så himla bra i skolan i Uppsala och framallt grymt bra träning. Uppsala GK är verkligen en bra anläggning med bra träningsmöjligheter. Sommarlov innebär att jag inte kommer träffa golfkompisarna och tränarna lika mycket och det är det som jag tycker är tråkigt.
Hur ska jag kunna skratta varje dag utan att umgås med Lucas?
Vem ska jag kunna prata om allt mellan himmel och jord utan Ämma och Sofie?
Hur ska jag kunna lära mig massor med nya och bra saker varje dag utan Peter, Jonnie och Ronnie?

Då Sofie och jag var och kollade på studenterna insåg jag att jag inte alls längtar till att få ta studenten för då kommer ALLT bra som jag har fått i och med gymnasiet det senaste året att försvinna och jag måste själv börja bygga på en framtid....  Nu ska jag sluta tänka på allt sånt att ta vara på ALLA dagar framöver och se till att lära mig så mycket som det bara går, ha så roligt som det bara går och helt enkelt NJUTA av mitt underbara gymnasieliv i Uppsala!!!

Nu är det dags för mig att sätta mig och plugga lite matte. Det passar väl bra en lördagskväll?
Ha det gött!


Golfbild från förra sommaren då Madde och jag var på övningsfältet och tränade.

RSS 2.0