En vecka kvar till den stora dagen - STUDENTEN!

Igår var vi på gröna lund tillsammans med hela golfgänget och körde en gemensam avslutning inför den stundande studenten. Vi treor fick äran att vara huvudpersonerna under middagen som vi åt. Vi fick alla en varsin spargris där alla fick skriva lappar med ord och budskap som de vill ge till oss är bära med in i framtiden. Känns jättekonstigt att det nu är vår tur att ta studenten och det är svårt att förstå det. Ronnie och Jonnie läste både upp texter till var och en av oss treor med underbara ord fyllda med minnen och stärkande ord!
Känslorna inom mig går som en berg och dalbana. Ena stunden är det en massa glädje för att sedan fälla en lite tår över att behöva lämna detta fantastiska. Det här har varit de bästa tre åren i mitt liv och jag kommer bära med mig massa minner och massor med kunskap!
Idag hade jag min allra sista lektion så den sista veckan blir det bara en massa roligheter med skolkamp, avslutningsmiddag, studentskiva, fixa flaket och självklart massa mys och skoj med min fantastiska vänner! Inga mer lektioner... det känns verkligen konstigt! På kvällarna kommer man på sig själv när man funderar på vad man nu ska ta å plugga då man samtidigt inser att vi faktiskt inte har något att plugga. Nu ska jag njuta maximalt av min underbara liv med mina underbara vänner!
Uppsala Golfgymnasium - ett grymt gäng med massa härligt människor!

Tävlingspremiär!

Idag börjar golfsäsongen 2011 för min och Emma del. Vi befinner oss nu nere i Mölle för att spela Nordea Tour här. Vi bor på ett vanadrarhem i Höganäs som ligger precis intill havet. Imorse skjussade jag Emma till banan vid kl.7 eftersom hon gick ut vid 8.30. Jag åkte hem till vandrarhemmet igen eftersom jag inte har min start först vid kl.12. Jag har fördrivit tiden med lite fys, frukost, klädval och packning av bagen. Fjärilarna snurrar i magen och på ett sätt är det svårt att fatta att det är tävlingsdags nu. Både Emma och jag är otroligt taggad och tycker det ska bli hur kul som helst att börja tävla igen efter vinterns uppehåll.
Mölle är en väldigt kuperad  banan som är jobbig att gå. Både Emma och jag har dock valt att göra det till vår fördel eftersom vi vet att vi tränat fys otroligt bra under vintern och på så sätt kommer klara den tunga banan väldigt bra! Banan är i väldigt fint skick med hård och snabba greener.
Omgivningen här nere är helt fantastiskt och vi passar på att kolla och njuta av allt då vi inte är på golfbanan. Igår var vi nere i Mölle hamn och kollade på alla fina hus, samtidigt som vi satt oss ute på fyr och åt en varsin glass. Gårdagen var en riktigt bra uppladdningsdag med fyra timmars träning, därefter besöket i hamnen, vidare till några outlet butiker där vi shoppade lite och sen iväg till ica och laddade upp med lite saker att ha med och äta på banan. Kvällen igår på vandrarhemmet var lugn och skön. Vi åt pasta och köttsfärsås.
Som ni läser så har vi det verkligen hur bra som helst och livet är underbart här nere! Nu ska jag fixa det sista och sen bege mig ut till golfbanan och värma upp inför min första tävlingsrunda för i år.
Nu är det bara tuta och köra och fram för allt ha väldigt bra!
Kram från Josefin!

RSS 2.0