Härligt väder i Spanien!

Hejsansvejsan!

Idag har vi haft mycket bättre väder, precis som jag önskade igår. Det har varit sol och runt 23 grader, dock så har det blåst lite men det är bara skönt. Min dag har bestått av träning, träning, lite plugg och ännu mera träning. Sofie hade satt klockan på 5.30 imorse för att hon skulle hinna fysa innan hon skulle ut och spela, men så blev det inte. Vi var för trötta för det. Jag gick däremot upp vid sju och stack ut och sprang i en halv timme. Mycket skönt var det och man får en härlig känsla i kroppen och man känner sig piggare. När jag hade börjat springa hörde jag en massa sirener, men tänkt inte så mycket mer på det. När jag däremot kom ner på stranden för att vända och spring tillbaka var det fullt med polis och brandbilar då. Det kom en massa rök från en resturang eller liknande, så troligtvis brann det. Jag fick då springa 200 meter i sanden istället, vilket var lite extra jobbigt. Det känns som man springer och springer men kommer ingenstanns.

Efter löpning skyndade jag mig lite och duschade och åt frukost för att komma ut och träna golf så snabbt som möjligt. Jag känner mig värsta taggad att träna massor nu innan vi åker hem.

Ikväll har vi bjudit över Peter och Jonnie (våra tränare) på middag. Vi kommer att bjuda dem på kyckling med bacon lindat runt, ris och en god sås. Till lunch idag blev det potatis och kött. Ingen korv idag alltså.

Imorgon ska våran andra tävlingsdag äga rum och jag känner mig taggad och tycker att det ska bli skoj att spela. Hoppas på en förbättring från förra gången, men samtidigt ställer jag inte så höga krav på mig eftersom jag är här för att träna och inte spela värsta stora tävlingen. Men det är alltid bra med träning under tävlingspress.


Massor med kramar från mig till er alla!

Tråkigt väder

Hejsan på er alla!

Med mig är allt bra, dock kan jag inte säga att vi har haft det finaste vädret idag. Det har varit mulet och några regnskurar har kommit. Solen har bara visat sig litegrann. Vi hoppas helt enkelt på bättre väder imorgon.

Min dag har bestått av massor med träning. På morgonen var Emma och jag ute och spelade nio hål. Jonnie och Peter följde även med de första 4 hålen och spelade lite samtidigt som de kollade på hur tekniken följer med i spelet ute på banan. Efter spelet på banan gick jag till rangen för att träna lite teknik. Fick även höra från Jonnie att det jag som jobbar med just nu såg bättre ut då jag spelade på banan vilket är skoj. Vi har nu bestämt att jag ska köra på med denna teknikgrej restan av lägret för att sedan börja jobba lite med hur jag ska få med höfterna mer och på så sätt slå ännu längre. Måste även passa på att nämna en av dagens roligaste händelser. Sofie och Jonnie är väldigt mycket för att brottas. Det är jätteroligt att kolla på, hur Sofie som typ väger hälften som mycket verkligen kämpar för att få ner Jonnie. En sådan fajt ägde rum idag på rangen och det var helt galet hur de höll på och Sofie ville inte ge sig. Allt detta slutade med att Jonnie nu har två rivmärken i ansiktet som alla går och frågor om vad som har hänt.

Till lunch idag blev det pasta och korv. Det blir väldigt mycket korv och även pasta men det beror på att vi har hela kylskåpet fullt med korv. Efter lunch begav vi alla oss ner till stranden och körde fotboll. 1:orna mot 2,3:or. Det var superkul och riktigt jobbigt. Roligast var nog Jonnie och mina närkamper då jag fick ta det flesta av smällarna. Jag försökte ge igen men lyckades inte helt, så jag har nu sagt att vi måste köra en gång till innan han åker för att jag ska få chansen att ge igen lite.

Resten av dagen efter fotbollen bestod av ett stockshottest, wedgar och puttning. Nu känner jag mig riktigt trött och sliten, så det gäller att försöka komma i säng ganska tidigt ikväll och hämta kraften till en ny dag på jobbet imorgon.

Imorgon har tjejmaffian (som Ronnie kallar oss tjejer) tänkt att vi ska bjuda över Jonnie och Peter på middag. Vi ska bjuda på kött eller kyckling har vi tänkt.

Imorgon ska Jonnie filma då jag slår så att jag själv kan se de förbättringar som har skett den senaste tiden. Det är superbra att filma eftersom man får se med egna ögon och så lär jag mig massa nya saker då vi diskuterar hur jag ska komma vidare.

Börjar känns lite tråkigt att äventyret snart är slut och vi måste åka hem till tråkiga Sverige igen. Fast det är 11 träningsdagar kvar nu som jag ska njuta av maximalt och träna så mycket som jag bara orkar.

Slutligen måste jag bara att det blir korv till middag också, nämligen korvstroganoff. Vi är verkligen grymma på att laga det och det blir supergott.

Ha det bra där hemma!
Kramkram

Skrivtorka...

Hola!

Sitter här i klubbhuset och tänkte berätta lite om hur dagen här nere i Spanien har varit idag. Vädret har varit varierande då vi haft lite regn, molnigt och solsken. Temperaturen har legat runt 23 grader. Min träning idag har bestått av teknikträning med svingen, wedgar, puttning, bunker och chippning. Lite av allt möjligt alltså. Träningen har kännts effektiv under hela dagen. Till lunch blev det pasta och korv, vilket är lite av vardagsmaten här nere eftersom det går fort att tillaga och är mycket gott.

Under kvällen ska jag plugga lite och försöka bli klar med en spanskaläxa. Det blir även lite matlagning, förberedelser inför morgondagen. Det blir troligtvis pasta och bacon till middag.

Idag hade jag verkligen skrivtorka och vet inte vad jag ska skriva, men jag försöker få ner något som är ltie läsvärt i alla fall.

Imorgon har jag och Emma bestämt att vi ska ut och spela 18-hål på morgonen. Därefter blir det lunch och ett fyspass. Efter det har jag planerat in att jag ska träna wedgar och teknik i svingen och sedan kommer jag att avsluta dagen med ett puttpass.

Jag känner absolut ingen hemlängtan och vill inte åka hem på ett tag. Tur att det är 12 träningsdagar kvar. Under de dagarna ska jag verkligen köra järnet och få träna så mycket som jag bara orkar. Måste verkligen utnyttja de möjligheter som vi faktiskt har nu.

Är det fortfarande något snö kvar där hemma eller börjar våren komma?

Ha det gött där hemma! Jag hör av mig igen då jag har något vettigt att skriva.
Kramkram från Josefin i ett underbart Spanien.

Det är ett hårt liv vi lever...

Hola!

Detta kanske inte är det allra roligaste jag har att berätta här från Spanien, men samtidigt vill jag berätta för er hur jag mår. Det har varit en ganska jobbig dag idag då huvudet har kännts som betong och jag har varit yr. Detta grundar sig på det som hände igår kväll. Jag hade kännt mig bra hela kvällen och var som vanligt. Jag hade bett Emma om att smörja in min rygg med aftersun eftersom jag brännt mig lite då vi varit på stranden. Innan hon skulle göra det gick jag till toaletten för att borsta tänderna. Direkt då jag borsta tänderna klart blev jag illa mående och yr (det kom som som en blixt från klarblå himmel). Jag satte mig ner på toaletten och kände att det inte alls var bra. Jag ropade då på hjälp. Det som jag kommer skriva nu är inget som jag själv kommer ihåg utan tjejerna har berätta det för mig under dagen. När de kom in i badrummet sa jag att jag mådde illa och svimmade av därefter. Det jag själv kommer ihåg är att jag hör röster som ropar Jossan men jag kan inte se något. Efter ett tag kvicknar jag till och då finns Emelie, Sofie, Emma och Jonnie vid min sida. De pratade lugnt med mig, la en blöt handduk på huvudet och gav mig vatten. Jag var väldigt blek i ansiktet och Emelie sa även att läpparna hade varit lite blå. Jag andades konstigt och det berodde förmodligen på att jag var rädd.

Jag lyckades sedan ta mig till soffan där jag fortsatte få i mig lite vatten och samtidigt lugna ner andningen. Tjejerna samt Jonnie var vid min sida och pratade med mig. Jonnie erbjöd även att vi kunde åka till en klinik i närheten men jag valde att vänta med det. Efter denna läskiga och jobbiga händelse lyckades jag slutligen somna. Det positiva med det hela är att jag har lärt mig att jag måste få i mig massor med vatten, speciellt då jag tillbringar en dag på stranden.

Min dag idag har bestått av att dricka massor med vatten och hålla mig i skuggan så mycket som möjligt. Har inte tränat lika mycket som vanligt utan jag har försökt återhämta mig från gårdagen så att jag framöver kan köra på som vanligt och träna massa golf.

Till lunch idag blev det spagetti och korvstroganoff vilket var supergott. Vädret har varit bra då temperaturen har varit runt 25 grader och en blå himmel med endast några moln.

Jag vill passa på att tacka Emelie, Emma, Sofie och Jonnie för att ni hjälp mig igår! TACK

Nu ska jag sitta här i klubbhuset med datorn ett tag och plugga lite.

Vill slutligen säga att jag mår bra efter omständigtheterna och kommer fortsätta dricka massor med vatten för att bli helt bra.
Ha det så bra där hemma och glöm inte att vatten är superviktigt!
Kramkram

En skön vilodag på stranden

Hejsan!

Idag har vi haft våran obligatoriska vilodag. Jag har varit lite sugen på att gå och träna men det har varit väldigt skönt med en vilodag. Dagen har spenderats på stranden tillsammans med Emma, Emelie och Mickaela. Det har varit väldigt bra väder med strålande sol och runt 26 grader varmt. Vi badade 5 gånger i det kalla vattnet och sedan solat en massa. Förutom golfbrännan har jag nu även fått en liten bikinibränna.

Imorse hade vi lite fys och den bestod av löpning som uppvärmning och därefter lite allmän styrketräning. Alltid skönt att starta dagen med lite fys eftersom man blir pigg i kroppen resten av dagen. Efter fysen åt vi frukost och duschade. Innan vi gick till stranden gick vi till Día och köpte med oss lite gott. För mig fick det bli en Toblerone och kakor med choklad. Är det vilodag måste man trots allt lycksa till det lite.

Efter fyra timmar på stranden drog vi oss tillbaka till rummet för att duscha och fixa oss lite. Vi gjorde oss lite fina för att gå ut och äta på en resturang nere vid stranden. Det var jag, Emma, Emelie och Mickis som gick dit och åt. Alla vi tog kyckling och till det fick vi pommes frites och rotfrukter. Vi tyckte det var supergott!

Imorgon återgår vi till en vanlig dag på jobbet med en massa golfträning. Efter idag känner man sig lite extra sugen på att träna. Min träning kommer att bestå av teknikträning, chippning, puttning och spel på banan. Dessutom ska jag fysträna på morgonen. En fullspäckad dag alltså.

Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite spanska. Måste försöka plugga lite smått varje dag nu framöver för att inte skjuta upp allt för då vet jag att jag kommer bli stressad. När vi kommer hem vill jag trots allt fortsätta träna mycket och inte behöva plugga hela dagarna. Dock så har jag inte så jättemycket skolarbete att göra eftersom jag gjorde det mesta innan jag åker.


Maten som vi åt på resturangen.


En bild på vårt boende.


Infarten till banan. Det röda huset är klubbhuset.




Spanska hus är charmiga och söta.


Emma och Emelie, när vi var på väg till affären.

Härliga Spanienbilder


Strumpranden är ett faktum.


En mycket god middag bestående av ris, kött, currysås och "ätrpinnar". Detta lagade jag och Emelie i måndags.


Massor med matkassar efter att Jonnie och Ronnie vart och handlat.


Vi tog hissen upp med alla kassar och hela hissen var proppad.


En cool tall som finns ute på banan


I detta hus finns toaletterna ute på banan.


Tacokväll hos tjejerna. Mycket gott!


Här fyller vi vatten då vi är ute på banan och spelar. Inte väldens godast eftersom det smakar klor, men det går då man är törstig.


Sista bilden får bli på stentrappan upp till en toalett på banan.


En sliten Josefin uppdaterar från ett underbart Spanien

Hejsvejs alla!

Nu sitter jag inne i klubbhuset och är glad över att Internet fungerar även idag. Min dag har varit väldigt bra och jag har fått mycket gjort. Dock har jag kännt mig lite trött och sliten, men det går över speciellt eftersom vi imorgon har våran obligatoriska vilodag. Det ska bli riktigt skönt. Jag har inte riktigt bestämmt mig för vad det blir för aktivitet, det står mellan stranden+resturang på kvällen eller att åka och kolla på en golftävling i Sevilla. Känner mig lite kluven eftersom det skulle vara roligt, inspirerande och lärorikt av att åka och kolla på tävlingen samtidigt som det skulle vara otroligt skönt att bara ta det lungt och vilo och ligga på stranden. Vi har fått en rapport om att det ska vara 29 grader varmt imorgon. Just nu lutar det ändå lite åt att stanna kvar och gå till stranden och sedan ut och äta med några golfare.

Det som är så bra med den här anläggningen vi är på just nu är att det inte är så mycket folk som är här och spelar och det var lite därför vi även valde att åka hit. Detta gör att vi kan vara ute på banan och träna hur mycket vi ville. Dock så finns det ett litet problem och det är att alla som jobbar här håller ögonen på oss(eftersom det typ bara är vi här). Så fort vi gör något som faller dem i smaken så kallas Jonnie upp till managern och får höra det. Exempel på det är: Ingen chippning på puttinggreen, inte fler än 3 bollar på green på banan, inga peggar på övningsgreen, inte rulla upp armarna på tröjor utan krage. Ja listan kan göras lång  och idag bad Jonnie managen att skriva ner allt så nu ska vi få det på en lista. Anledningen till att jag tar upp detta löjliga är för att idag när Emma och jag var ute och gjorde ett test på banan så kom en banarbetare fram och sa: "You can't practise on the course, you must practise over there" och jag svarade att vi gjorde ett test och att vi inte tränade. Men han fortsatte att säga samma sak typ 10 gånger. Vi berättade även att vi fick gör det för managen men han fortsatte att säga samma sak och no,no. Vad spelar det för roll? Varför anmärka på minsta lilla sak. Jag tycker att de borde vara glada över att ha oss här istället för att bara gnälla. Nu lämnar jag det tråkiga och berättar om lite annat skoj.

Vädret idag har vart molnigt och lite kallt(runt 20 grader). Jag har ändå haft shorts fast dock en långarmad tröja. Tog Ronnie med sig solen hem till Sverige?

Jag trivs väldigt bra i vår lägenhet och det känns som ett riktigt hem. Vi har gått om utrymme och lägenheten består av ett kök, vardagsrum, två sovrum och två toaletter varav en har dusch. Vi har två balkonger där den ena är med utsikt mot banan och där finns även en utemöbel som vi brukar sitta och äta lunch vid. Den andra balkongen är från Sofies och mitt sovrum och från den har vi utsikt mot havet, helt underbart.

Min träning idag har bestått av:
  • Spel på banan med Emma och vi gjorde då ett inspeltest och där vi jag en förbättring med 2,4% på mitt PEI värde. Det går åt rätt håll alltså.
  • Teknikträning på rangen och det börjar känns bättre och bättre. Vill så gärna få tekniken att sitta bra innan säsongen.
  • Fysträning - hopprep som uppvärmning. Därefter styrka med fokus på ben.
  • Efter lunch tränade jag lobbslag, bunker och puttning. Det var lite trögt att komma igång efter lunch men efter ett tag gick det bra.
Ikväll blir det bara att det ta lugnt. Alla vi tjejer känner och slitna och trötta och ser fram emot vilodagen. Jag ska njuta och ha det så bra som det bara går att ha det när man är i härliga Spanien. Måste även passa på att unna mig en glass. Till middag ikväll blir det spagetti och köttfärsås. Vi är verkligen grymma på att laga mat i vår lägenhet och hittar på goda maträtter utifrån det vi har. Godast hittills måste jag nog säga var korvstoganoffen som vi gjorde för ett tag sen, så det kommer det bli fler gånger.

Det blev väldigt blandat med saker som jag skrev om här men det gör väl inget. Sitter bara och skriver det som jag kommer på. Vet inte riktigt vad ni vill veta. Jag vet att många vill se bilder och jag försöker att lägga in lite, dock så tar det ganska lång tid att ladda upp bilderna, men vad gör jag inte för er där hemma.

Ha det så bra!
Kramar från Josefin

Lokalsport.nu

Klicka här för att komma till lokalsport.nu och läsa en rappot om Spanien skriver av mig.


Äntligen så fungerar Internet!

Nu har vi äntligen fått Internet att fungera vilket känns väldigt skönt. Man känner sig nästa lite handicapad utan det. Iidag är första dagen som vi har haft dåligt väder här nere, det har nämligen regnat. Trots det har temperaturen varit kring 20 grader. Det var faktiskt lite skönt med en dag utan sol, men imorgon hoppas vi på bra väder igen. Min dag har sett ut på följande sätt:
  • På morgonen gjorde jag stockshot/utslagstest på banan tillsammans med Emma. Vi hade det väldigt trevligt i regnet.
  • Fys. Först var jag ute och sprang längs stranden och därefter tränade jag lite armstyrka.
  • Duscha och lunch - till lunch blev det pasta och kött, mycket gott
  • Golf - tränade puttning, bunker och svingteknik. Allt gick bra och jag känner mig nöjd med den träningen. Min bunkerslag börjar bli grymma nu då jag får mycket spinn i bollen.
  • Efter golfen satte jag mig och plugga fysik i 2h, så jag känner mig duktig att jag tog tag i det.
Nu sitter jag här och skriver till er där hemma. Ikväll ska jag planera min dag imorgon, laga middag och umgås med alla underbara golfare. Till middag blir det ris och kycklingbitar. Nu har vi kyl och frys fullproppade med mat eftersom Ronnie och Jonnie var och handlade MASSOR med mat igår. Det är helt sjukt att se hur mycket mat som går åt.

Igår hade vi vår första tävlingsdag och jag känner mig nöjd med mitt resultat med tanke på hur mycket jag har hållt på med tekniken de senaste dagarna. Jag lyckades hålla bollen bra i spel, vilket både jag och Ronnie var lite överraskade över. Det roligast av allt var att jag slog nytt puttrekord igår, 25 puttar!!!.

På torsdag har vi våran träningsfria dag och vi pratar om att åka och kolla på en Europatour tävling i Sevilla. Hoppas att det blir så för det skulle vara riktigt skoj och lärorikt.

Imorgon är en helt vanliga dag på jobbet då jag kommer att träna så mycket som det bara går. Nu har vi satt på autopiloten som Ronnie kallar det och har fått en bra rutin på vardagen här nere. Livet här nere är helt fantastiskt och det skulle ni också tycka om ni fick chansen att uppleva detta. Just nu känns det som att jag aldrig vill lämna paradiset.

Ha det så gött, massor med kramar!

Ännu mera bilder...


Massor med matkassar. Det går åt mat i mängder här


Övningsgreen


Bild på vårt kök


vardagsrummet


Vad tycks om mina hantlar? Har själv kommit på dem.


Här kommer lite bilder från paradiset


Emma står och tränar på den långa och breda rangen. Den är perfekt.


Sofie och jag den andra dagen, ganska bleka då men inte nu längre.


Mina träningsgrejer


Det är palmer överallt här. Häftiga träd tycker jag!
Cool bild på husen vi bor i.



En god lunch - pasta carbonara


Vår supergoda korvstroganoff


En fantastisk träningsdag

Hej på er!

Min dag har varit helt perfekt idag. Jag har tränat så himla bra och mycket idag och jag känner mig väldigt nöjd. Imorse höll jag och Sofie i ett fyspass tillsammans och skulle styra övriga gruppen. Det gick bra bortsett från att vissa killar var lite retsamma, men det är på ett sett bara kul. Vi körde passet på stranden i den underbara vita sanden, vilket gör det lite extra jobbigt. Vi började vårat pass med en staffet, därefter blev det styrka med lite två och två övningar. Innan det var slut körde vi staffeten igen och golfarna var nu mycket tröttar. Fysen avslutades med lite stretching.

Sedan begav vi oss upp till vår lägenhet och duschade och åt lite frukost. För mig blev det havregrynsgröt som är mycket gott efter träningen. Jag skyndade mig lite för att hinna ut så snabbt som möjligt och träna golf. Idag har jag tränat golf mellan 10-18 med avbrott för en lunch under en timme. Träningen har bestått av bunker (fick väldigt bra hjälp av Jonnie så nu fungerar bunkerslagen kanon) puttning, närspelstest på banan och en massa teknikträning på rangen. Då jag tränade teknik fick jag hjälp från både Ronnie och Jonnie. Vi jobbade med sånt som vi analyserat fram från videofilmerna kvällen innan.Det är så himla kul att vi och kolla och diskutera och jag lär mig massor med nya saker av det. Jag tror nästan att det här har varit den bästa träningsdagen hittills här i Spanien, just eftersom den var så effektiv och innehållsrik.

Ikväll ska jag mest ta det lugnt och ladda tills imorgon för då ska vi nämligen ha vår första tävlingsdag. Jag ska spela med Ronnie och Philip och det är riktigt bra spelsällskap. Jag tror att vi kommer att ha väldigt trevligt tillsammans. Vi får se hur mitt spel kommer att fungera nu efter att jag har tränat så mycket teknik, men förhoppningsvis bra. Jag satt och pratade med Jonnie om det igår och vi satt upp tre mål som jag ska ha under tävlingen imorgon och det kommer förhoppningsvis hjälpa mot alla tankar i huvudet.

Ha det bra alla där hemma och jag hör av mig så snart jag kan!
Kramkram

En vecka har gått

Hej alla där hemma!

Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det superbra och jag trivs jättebra här. Vädret är fortfarande väldigt bra här, temperaturen ligger runt 25 grader idag. Igår tyckte vi att det var kallt för då vara det bara 21 grader. Dagarna här nere går väldigt fort och jag försöker utnyttja dagarna till max med en massa träning. Mitt golfspel går bättre och bättre vilket känns väldigt bra.

Tråkigt nog har jag inte kunnat hålla kontakten med er där hemma på ett tag nu och det beror på att internet stular för oss. Som det ser ut just nu kommer ni bara kunna räkna med att jag skriver på helger. Det är bara då som internetcafét har öppet. När vi väl är här måste vi handla något för att få 30 minuter. Även om det är lite tråkigt med det här så väger allt det andra över så mycket. Allt är vverkligen perfekt här nere. Vi har roligt hela dagarna och skrattar massor. Det känns som att vi lära känna varandra mycket bättre nu under den här resan.

Idag har Jonnie kommit ner hit så nu har vi två tränare på plats. Ronnie lämnar oss i början av nästa vecka. Jag får jättebra hjälp från dem och lära mig nya saker varje dag. Senast igår var jag på rangen med Ronnie och vi filmade och lite så. Fick en teknikövning. Det knäppa var att där jag körde en 80% full sving med den tekiken så slog jag både längre och hade en lägre bollbana. Kunde även skruva bollen vänster istället för höger vilket är bra eftersom det är det som jag allra helst vill.

Idag fyller Sofie år så det ska vi fira med en god middag ikväll. Vi har planerat att göra kyckling med bacon lindat runt, mums.

Vid halv tre idag ska jag ut på banan och träna lite wedgar. Riktigt roligt eftersom jag slår bollen så mycket bättre jämfört med i höstas. Det kalla Kåbotältet har verkligen gett resultat. I morse trände jag lite fys vilket jag gör varje dag. Nu har man kommit in i en bra rutin på dagarna då man tränar både fys och golf varje dag. Känns bra att komma hem med en sån "ny" livsstil som jag verkligen ska hålla kvar vid. Hoppas kunna ta med det fina vädret sen när jag kommer hem så att det blir vår och fint och vi kan börja träna golf även ute hemma.

På måndag ska vi ha våran första tävlingsdag och jag känner mig taggad. Det ska bli roligt att på testa på sitt golfspel under tävlingssituation och även se om tekniken följer med då.,

Än har jag inte fått någon hemlängtan och det beror förmodligen på att jag har det så himla bra här nere. Tänk om vi kunde ha sånt här klimat i Sverige. Men ni ska veta att jag tänker på er alla varje dag och hoppas att ni har det bra. Hoppas att våren har börjat komma till sverige.

Nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska skriva och dessutom hinner jag inte eftersom tiden snart tar slut. Ställ gärna frågorr i kommentarena så ska jag svara!


Ni får ursäkta om det blev lite konstigt skrivet men jag känner mig stressad eftersom man vill hinna med allt man behöver på internet under en timme.
Ha det bra!
Massor med kramar till er alla.

En ny dag med klarblå himmel

Hejsan!

Yes, nu fick jag igång internetet på min dator så nu passar jag på och skriver  lite. Har nu suttit och hämtat hem lite spanska papper från rexnet (där lägger lärarna ut allt de jobbar med där hemma). Sitter utanför ett internetcafé som är stängt och som bara har öppet på helgerna. Även idag har vi klarblå himmel och runt 25 grader just nu. I morse vid 8 hade vi lite morgonfys som bestod av löpning som uppvärmning och därefter hade vi lite allmän styrka. Det är en väldigt skön start på dagen att börja med lite fysträning, man blir så mycket piggare under resten av dagen.

Min dag idag kommer att bestå av lite plugg nu på förmiddagen. Sen ska jag gå och träna bunker i 1 timme innan lunch. Till lunch har vi planerat en sallad med lite olika ingredienser. Efter lunch ska jag ut i den underbara solen och träna ännu mer. Efter själv golfträningen ska jag köra ytterligare ett fyspass. Ikväll blir det att fixa med lite träningsdagbok, skriva här på bloggen om jag lyckas med internet, laga middag, planera morgondagen och så kanske det blir lite singstar. Vi får se om killarna vågar komma över och sjunga lite. Skulle vara väldigt roligt eftersom vi har några sångfåglar bland fyllarna som går och sjunger på High school musical låtar under träningarna.

Nu har jag inte tänkt att skriva så mycket mer, men självklart kommer lite bilder.
Ha det bra där hemma, kramar från Josefin


Sofie är trött efter  träningen.


Här ser ni lägenheterna som vi bor i!




Klubbhuset


Vi väntar på att gå ut och spela


ytterligare en bild på vara coola sandslott till lägenheter.


Sofies fina golfbollar


Ute på banan och spelar



Spanien är underbart

Hej alla där hemma!

Nu sitter jag här på en trappa på ett internetcafé och tänkte berätta lite om läget här nere. Under alla fem dagar har vi haft klarblå himmel och 25-30 grader varmt, vilket är helt underbart. Området här är helt fantastiskt då vi har 50 meter till klubbhus och puttiinggreen och 200 meter till havet. Sofie och jag har en balkong från vårat sov rum med utsickt över havet.

Det blir golf hela dagarna och jag ligger på runt 8 timmars träning om dagen. Vi har varit ute ganska mycket på banan och jag känner att spelet går bättre och bättre. Träning ger absolut resultat!
 
Övrig tid som jag har går till fysträning(ett obligatoriskt varje dag), laga frukost, lunch och middag och samtdigt försöker jag hålla lite kontakt med er där hemma. Tyvärr  så krånglar Internetet på min dator och jag får inte  ingång det. Så nu lånar jag dator från Emma. Lite jobbigt eftersom jag inte kan gå och använda internet när jag vill och inte heller lägga in några bilder. Men vad gör det när jag får vara här i paradiset och träna en massa golf och umgås med alla underbara människor. Vi har verkligen superkul och skrattar massor. Vi kommer också närmare varandre vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi umgås dygnet runt.

Lite om idag då:
Klev upp vid sju och emma och jag stack ut och fysade på stranden, men fokus på benstyrka. Det är perfekt att träna tillsammans då vi pressar varandra lite extra. Efter fyspasset återvände vi till lägenheten och åt frukost och duschade. Sen begav jag mig till chippinggreen och tränade chippar. Det gick bra och jag börjar hitta bollträffen mycket bättre. Därefter blev det rangen och det blanade, både bra och dåligt. Till lunch blev det korvstroganoff och det var supergott. Efter lunch gick jag och Anna ut och spelade 9 hål och jag känner mig väldigt nöjd med mitt resultat då jag gick 4 över från gult samtidigt som man måste tänka på att det bara är mars månad. Banan är ganska svår eftersom det blåser väldigt mycket. Efter spelet på banan gjorde jag ett puttest som gick bra eftersom jag förbättrade mig från gårdagens resultat. Dagens sista träning fick bli en puttävling mot Åman, Patrik och Lindgren, samt Philip som kom med efter ett tag. Jag kom två och satt dit några killar i alla fall.

Nu ikväll har jag suttit och krånglat med min dator och försökt få internet att fungera men jag har inte lyckats, menmen.

Snart ska jag gå och laga kvällsmat med tjejerna, det blir kycklingwok. Ronnie var och handlade idag och kom tillbaka med bilen fullproppade med mat och då menar jag verkligen fullproppad. Han hade fält ner baksätena för att få plats med alla matkassar. Maten kostade över 8000kr så då kanske ni förstår hur mycket det var.

Ha det så bra alla där hemma!'
Soliga hälsningar från Josefin

Bilder från Spanien


Den här mackan köpte jag på arlanda för att ha till frukost första dagen i Spanien. gissa vad den kosta.  57 kr!!!!!!!!!! skitdyrt


Jag på fysen första dagen. Det var superjobbig efter en halvtimmes springning på stranden, eftersom jag bara fick sova 4,5h och inte äta någon frukost. Men roligt var det!


Puttinggreen


I dessa fantastiska lägenheter bor vi. De är väldigt häftiga till utseendet. eller hur?


Utsikt från vår balkong där vi sitter och äter.


Spaniens första lunch.


Husen är så karmiga och söta här nere. Ser så annorlunda ut mot hemma.


Lägger ut mer bilder inom kort.

Ha det gött, kramar från Josefin




Spanien är underbart

Hej alla där hemma!

Ledsen att jag inte hör av mig först nu men det har trasslat lite med internet. Men nu har vi löst det. Jag har verkligen kommit till paradiset och jag trivs supderduperbra. Idag har vi haft runt 28 grader varmt och klarblå himmel. Området är helt perfekt då vi har 50 meter till banan och 200 meter till havet. Sofie och jag delar rum och vi har balkong ut mot havet.

Korta berättelser från de tidigare dagarna:
Fredag - Jag åkte hemifrån vid 11.30. Planet skulle gå vid 15.10 från arlanda men var en timme och en kvart försenat. Resan till Madrid tog 3,5h och det var 23 grader varmt kl. 20.00 på kvällen. Väl framme i Madrid där vi mellanlandade skyndade vi oss att äta på McDonald. Sen ombord på nästa plan och den resan tog 1h. I Jeraz väntade en buss på oss som sedan körde oss hit till Matalscaña och den resan tog 2 h. Den natten somnade vi kl.3.

Men man har ju inte tid med någon vila när man är på träningsläger så vi gick upp vid 7.30 för morgonfys, efter alltså bara 4,5h sömn. Lördagen var jag väldigt trött och sliten efter en lång resa och lite sömn.

Dagarna är fullspäckade med en massa träning och mitt golfspel fungerar helt okej för att vara i mars månad. Eller jag ska säga som så att det går bättre än vad jag hade förväntat mig.

Idag har vi varit och badat i havet för första gången efter en varm dag i solen på golfbanan. Det var lite kallt till en början i vattnet men när man väl kommit i gick det bra.

En tråkig sak som hände första dagen här i spanien var att jag fick väldigt många myggbett (36 stycken som jag och emma räknade ihop). de blaffade upp och blev väldigt stora så nu kliar det fruktansvärt mycket och jag har lite ont men jag hoppas att det går över snart.

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer eftersom vi måste gå och laga mat, pannkakor mums. Skriver mer så snart jag kan och då ska jag även lägga in en massa bilder på mitt paradis.

Ha det bra!
Massor med soliga kramar från Josefin

Överlycklig

Nu sitter jag på bussen på väg hem vilket innebär att nu har jag haft min sista lektion innan Spanien. Känns så himla bra. Jag har börjat känna mig lite smått pirrig och förväntasfull. Jag har ju aldrig gjort något liknande tidigare, att vara bort i en hel månad. Som längst kan jag bara minnas att jag har varit bort i en veckan.

Resten av min dag kommer i alla fall bestå av packning och ännu mera packning. Just nu ligger klädhögar över hela mitt golv och massor med småsaker på hela skrivbordet. Hoppas bara nu att jag lyckas med att inte få övervikt.Utöver det måste jag göra klar min träningsplanering, så att jag vet vad jag ska träna nere i Spanien. Ikväll kommer även farmor och farfar för att äta en avskedsmiddag, det blir thailänskt, mums.

Resten av resan hem på bussen nu ska jag spendera med lite svenska plugg.

Nu är det inte långt kvar!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker och jag känner mig lite smått pirrig och väldigt förväntansfull. Jag tror och hoppas att jag kommer få en fantastisk månad i Spanien med en massa golf. Som det känns nu kommer jag inte att sakna Sverige, det förstår man bara av att titta ut genom fönstret och se en massa snö.

Min kväll kommer bestå av att ta fram en massa saker till packning. Jag ska även göra klart min träningsplanering och lägga in en massa bra musik på min mp3.

41 timmar kvar tills jag åker och jag längtar MASSOR!

Snart blir mitt hår solblekt! Älskar mitt ljusa hår under sommarhalvåret.


RSS 2.0