En händelserik dag väntar!

Jag, Johanna och Madde har nu på morgonen varit nere på gymmet och tränat. Det kändes skönt att få träna efter ett par dagars uppehåll. Fokus under träningen var på överkropp och mage. Då jag får träna känns livet vanligt igen och man kommer tillbaka till vardagsrutinerna! Senare idag väntar bowling, lagning av tacos och bio under kvällen. Det kommer bli en mysig dag tillsammans med pappa, Johanna, Yvonne, Rasmus och Lucas. Fram till dess ska jag fixa med lite skolarbete, golfsaker och plocka lite i mitt rum bland alla resväskor fulla med kläder och julklappar. Dags att göra lite bättre ordning så att det går lätt att packa imorgon. För på onsdag åker jag nämligen till Karlstad för att vara där över nyår och fram till på måndag. Det blir nyårsfirande med Emma och hennes goa värmlänska vänner. Ska lite roligt att träffa Emma igen, eftersom jag saknat henne! Vi har alltid så himla roligt tillsammans oavsett vad vi gör!

Ha en bra dag!

Tant Emma och tant Josefin visar upp sin nya stil! Vad tycks?

Jullov

Nu är äntligen jullovet här och det kommer verkligen i rätt tidpunkt. Både kroppen och huvudet behöver lite ledighet. Jag har dessutom dragit på mig halsont så nu gäller det att inte bli sjuk utan ta det lugnt och bli av med det fort så att jag kan träna för fullt igen. Även under jullovet är tanken att jag ska träna en hel del fys. Kanske inte lika mycket som det blivit under veckorna i skolan, men hålla igång och köra ett par tuffare pass i veckan.

På lovet annars så ska jag ta det lugnt, vila, träffa kompisar och plugga lite. Jag har inte så mycket planerat utan det blir till att ta dagarna som de kommer och njuta av ledigheten.


Emma och jag i ansiktsmasker!

En underbar dag i Stockholm!

Min julklapp till Emma var att åka till Stockholm och tillbringa en heldag där. Emma visste inget innan utan fick veta lite vart eftersom dagen gick. På bilden nedan har vi precis klivit på tåget och Emma vet nu att vi ska mot Stockholm...Självklart skall dagen dokumenteras i bilder och både Emma och jag hade med oss kameran för att kunna minnas tillbaka av dagen och allt roligt.


Emma va minst sagt förvirrad då jag skrev ut tågbiljetter utan att veta vart de skulle ta oss. Jag njöt verkligen av att se Emma så förvirrad!


Då vi kom fram gick vi en bit och då fick Emma veta att det första vi skulle göra va att gå lite i affärer genom gamla stan. Det var väldigt mysigt och vi kunde konstatera att det flesta affärerna innehöll älgar, dalahästar och andra intressanta föremål för turister. Det var väldigt mysigt att gå där och kolla. Det enda var att det var lite kallt och våra tår var som isbitar. Efter ett tag kom vi fram till en julmarknad som låg på tillbaka vägen från gamla stan mot stan och där var nästa stopp och jag hade planerat in att det skulle bli glögg och pepparkaka mitt i bland den mysiga julmarknaden i de röda små husen. Glöggen tinade för ett tag upp våra frusna själar och vi kunde fortsätta vår resa fram mot kommande överraskningar...


Vi gick förbi slottet där vakter stod som fastfrusna pinnar och vaktade slottet. Emma och jag passade på att gå i och testa de kungliga toaletterna och värma oss lite.


Herren på slottet - Emma!!Emmas nya drömhus! Slottet

 
Efter slottsbesökte begav vi oss till röda matten för att kolla i de lite finare affärerna. Måste tillägga att Emma och jag verkligen kändes oss hemma där!


Emma: Det är här jag hör hemma!


Efter att även gått ha på julmarknaden i Kungsträdgården kom vi slutligen fram till dagens höjdpunkt enligt mig: Skridskor i Kungsträdgården!


Det var en mysig stund på isen och Emma kände sig verkligen som en isprinsessa!

Så här fina skridskor lånade vi!


Frusen och kall efter skridskoåkningen. Passade på att värma oss framför elden!
Julgran hängandes i taket inne på NK!


Efter en lång dag med mycket gående slog vi oss äntligen ner med lite mat för att fylla våra hungriga magar!Det var en fantastiska onsdag i Stockholm och både Emma och jag var väldigt trötta då vi väl kom hem. Åkte från Uppsala vid 12 och kom sedan hem igen vid 20 så det var en lååång dag. Men guuud så roligt vi hade och det var en väldigt mysigt dag tillsammans med många goa skratt. Vi lyckades även höja julstämmningen innan oss efter alla julmarknader!

RSS 2.0