Viktigt information!

Idag är det bara en vecka kvar till det att jag fyller 18 år! Jag längtar massor! Sovgott!


Den här bilden bjuder jag på. Den är från 18 års festen!


Usch va mycket snö...

Nu på morgonen har det kommit ytterligare lite snö... Jag tycker verkligen att det får räcka nu. Tänk när allt smälten, va mycket vatten det kommer att bli. Nu vill jag bara bort från all snö och åka till Spanien istället och träna en massa golf. Fast innan det längtar jag givetvis till min födelsedag, bara 10 dagar kvar!

Idag ska jag plugga en massa innan jag ska iväg på en lite intervju på ett jobb som jag söker till att ha på helger och till sommaren. Därefter ska jag ta bussen till Uppsala och träffa pappa, Johanna, Yvonne, Rasmus och Lucas. Vi ska gå på bio och äta ute.

Igår var jag och Johanna på stan och jag shoppade lite kläder som jag behöver till Spanien. Gjorde ett riktigt fynd på ett par byxor som kostade 20kr! (299:- ordinarie). Kunde inte hitta något fel på dem, tänkt eftersom de var så billiga, men skulle jag hitta något senare gör det itne så mycket eftersom de var så billiga. Sen köpte jag även två linnen, två tröjor och hårsnoddar.

Nu ska jag dra igång med pluggandet. Ha en bra dag i vårt vinterland.


Bild på mig och Emma på röda mattan från festen!

Nästan insnöad...

Det är verkligen helt galet hur mycket snö det har kommit nu. Jag har aldigt sett så mycket snö och det måste vara rekord.

Min dag har bestått av jag under förmiddagen umgicks med Madde innan och sen lämnade Sverige för att åka till Spanien. Jag har även pluggat en hel del, umgåtts med farmor och farfar som var här och hjälpte oss att skotta all snö som kommit. Sen var jag, Johanna och pappa ner en vända på stan och köpte vinterkängor till Johanna. Därefter åkte vi vidare å handlade lite. Nu ikväll har vi bara varit hemma och ätit pappas jättegoda korvstroganoff. Jag har också under kvällen pluggat lite mer och kollat på OS. Nu blir det Wallander fram till att damernas skidskytte börjar igen. Jag gillar verkligen att sitta framför TV:n och kolla på en massa sport.

Imorgon ska jag hinna med en hel del har jag tänkt... På morgonen/förmiddagen ska jag träna och plugga. Efter lunch ska jag och Johanna gå ner på stan och jag ska inhandla lite saker som jag behöver till Spanien. Efter det vandrar vi vidare ner till farmor och farfar och är där och myser med dem. På kvällen blir det mat hos dem.

Min sportlovsvecka kommer att bestå av en massa plugg och annat som måste fixas.

Nu när jag sitter här i vardagsrummet och tittar i igenom fönstret och vara ser en massa snö inser jag verkligen hur mycket jag längtar efter att få åka till Spanien. Det ska bli´riktigt roligt och jag är väldigt taggad till att träna bra och mycket.


Några bilder från 18 års festen


Fina Emma!

Fixat och fint i festlokalen

Killarna uppklädda och fina inför festen






Fler bilder kommer sen...





Skönt med lov!

Nu har jag äntligen sportlov, vilket känns väldigt skönt och välbehövligt. Jag har precis kommit med bussen till Enköping och nu är jag uppe på pappas kontor för att fördriva lite tid innan jag ska ha körlektion vid halv fyra. Det ska bli riktigt roligt att köra och jag hoppas det kommer gå bra att köra i detta oväder. Usch va less man börjar bli all snö nu, men det är bara att hålla ut för om två veckor åker jag till Spanien och stannar där i en hel månad. Det kommer verkligen bli underbart!

Ikväll ska jag mest ta det lugnt, kolla på TV och kanske höra om någon kompis vill komma och hålla mig sällskap eftersom pappa ska ut på "After work". På TV blir det väl till att titta på let's dance och lite OS.

Under sportlovet ska jag pluggar massssor så att jag har allt plugg under kontroll till Spanien resan. Sen ska jag också vila upp mig så att kroppen får en massa energi och att förhoppningvis mina skador kan försvinna. För en veckan sen stukade jag handen, men den är på bättringsvägen, men sen har jag en muskel i axeln som fäster vid nyckelbenet som har blivit överansrängd och jag har nu gått och haft ont i den i den i lite mer än en månad, så efter två besök hos sjukgymnasten är det ingen träning för överkroppen som gäller på 1-2 veckor vilket känns väldigt tungt. Men huvudsaken just nu är att jag blir hel till Spanien.

Nu ska jag ladda till körning, men ha det så bra!


Bild på mig från Emmas och min 18 års fest!

Ont i magen

Min dag har väl varit sådär pga att jag haft ont i magen och mått illa så då jag kom hem från skolan la jag mig och sova i 2 timmar vilket var väldigt skönt. Hoppas bara att jag kan somna ikväll, mne det tror jag att jag ska kuna. Ska lägga mig i sängen redan vid åtta och kolla lite på TV och plugga körkortsteori.

I morse hade vi golfare simning på träningsschemat, vilket var både roligt och jobbigt. Därefter cyklade vi direkt till Fålhagen där vi hade idrott med klassen iform av skridskor utomhus. Det var under idrotten som jag fick mitt magont och illa mående så resten av skoldagen var inte så jätteroligt. Tur var docka att vi bara hade en lektion efter lunch.

På eftermiddagen var det tänkt att Emma och jag skulle ha tränat på SATS men jag kände att jag inte klarade av att träna och behövde istället åka hem.

Imorgon på morgonen har vi golfregler på schemat och på eftermiddagen är det golf som gäller. Under kvällen imorgon ska jag och Emma sitta och fixa med de sista små grejerna till festen. Det är inte långt kvar nu, bara 5 dagar och vi längtar massor!

Nu ska jag göra lite nytta innan sängen väntar för min del!
Sov gott!


Gudstjänst

Vid 12.45 idag ska jag, Erik och Lucas gå på gudstjänst i domkyrkan här i Uppsala. Vi har nämligen fått ett arbete på religionen då vi ska gå på en gudstjänst och ställa frågor till prästen eller liknande för att sedan göra ett skriftligt arbete på det. Vi har på oss fram till den 4 mars men det är lika bra att få det gjort på en gång, för annars får man bara en massa annat att göra till samma dag och man bli stressad.

Nu på morgonen har jag läst körkortsteori och tagit det lugnt. Nu ska jag sätta mig och förbereda frågorna till kyrkan. Jag ska cykla upp på stan ett tag innan för att byta min skor till festen som har gått sönder utan att jag ens har använt dem... Resten av dagen kommer bestå av skolplugg och körkortsteori.

Här i Uppsala skiner solen och det är riktigt härligt väder ute, så det blir perfekt att få njuta av det fina vädret under cykelturen till kyrkan.

Ha en bra söndag!

Lördag

Om kvart ska jag, Emma och Marcus cykla upp på stan för attt gå å kolla lite i affärer. Både Emma och jag måste köpa stumpbyxor till festen. Nu kan verkligen nedräkningen till vår 18 års fest börja eftersom det bara är exakt en vecka kvar idag och vi lääängtar verkligen massor. Det kommer att bli hur kul som helst. På måndag ska jag och Emma åka och handla snacks och liknande till festen.

Idag har jag vilodag så ingen träning idag, men troligtvis blir det träning imorgon. Annars i helgen ska jag ta det lugn, umgås med alla här, plugga massor med körkortsteori samt lite annat skolplugg. Ikväll blir det Melodifestivalen med morötter och dipp!

Nu ska jag klä på mig ytterkläderna för att bege oss upp på stan. Ha en bra dag!


Snart helg!

Denna skolvecka börjar närma sig sitt slut, har bara en 50 minuters lektion imorgon å sen är det helg! Jag kommer stanna kvar i Uppsala under helgen och passa på och plugga en hel del samt umgås med alla som är kvar. Jag ska verkligen liga i hårt med att plugga körkortsteori framöver så att allt vekrligen sätter sig bra och jag kan känna mig trygg då jag gör provet.

Imorse va jag och Emma på gymmet och tränade kondition i form av att springa intervallen på löpbandet (40/20). Riktigt jobbigt, men jäklar va duktiga vi kände oss efter att ha pressat oss igenom det. Det var riktigt roligt sätt att träna kondition så vi kommer köra fler såna pass framöver.
Övrigt idag har jag gått i skolan mellan 10.25-16.00. Valde att inte köra någon träning nu på eftermiddagen utan istället åka hem och ta det lugnt, plugga och lite så.

Nu ska jag bege mig ut till köket och laga lite mat och äta det tillsammans med Emma och förkväll på TV. Det är lite av en rutin som vi har, att äta å kolla på Förkväll.

Kvällens att göra lista:
*Laga och äta mat
*Göra klart och skicka in en svenska uppgift
*Skriva träningsdagbok
*Skicka ut påminnelse om festen
*Läsa och göra uppgifter till ett kapitell i körkortsboken
*Kolla på Made in Sweden

Mycket att göra så det är lika bra att sätta igång på en gång!
Hare bra!


RSS 2.0