Det är inte alltid strålande sol i Spanien!

Som rubriken lyder tror jag ni förstår att vi haft lite sämre väder här i Spanien idag. Faktum är att det är de sämsta vi hittills varit med om. Nu låter det väldigt hemskt, men så farligt var det inte utan vi har varit bortskämda alla andra gånger med fantastiskt väder. Jag är övertygad om att solen och värmen snart kommer!

Det har varit en väldigt intensiv dag med massa träning från 7.30-19. Dagen har innehållit fys, golftester, teori kopplat till övningar som vi sedan genomförde, samt att Emma och jag hade en "lekstund med Ronnie då vi tränade på lite annorlunda slag runt green i olika lutningar, slå högt över träd och liknande.  Det var väldigt läroriktigt och mycket roligt!

Till middag ikväll blev det korvstroganof och ris som smakade riktigt gött! Resen ikvällen har tillbringats i soffan och bara tagit det lugnt. Herregud det har bara gått en dag och jag är redan helt slut och har ont lite överallt. Men det är som det ska vara helt enkelt: träning ska kännas av både i kroppen och huvudet.

Imorgon väntar första rundan på banan och det ska bli riktigt roligt att spela. Gissar på att man kommer slå en del roliga slag som hamnar både här och där. Inga krav och förväntning med tanke på att det är första rundan för i år utan bara ut och spela avslappnat och ha roligt är det som gäller.

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: mamma

Härligt med "lekstunden" för roligt bör Ni ha för efter det kommer även framgångarna.



Kramisar

Älskar dig

Mamma

2011-03-10 @ 07:06:45
Postat av: Lovisa Wegstedt

Hej! vad kul din blogg är! kommer verkligen att läsa på din blogg lite mer. =) Hoppas du har en trevlig vardag (:

2011-06-28 @ 13:19:44
URL: http://jade.se/reseguide

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0